Araştırmacı-Yazar Hakkı Öznur: Milletimiz affetmez

Araştırmacı-Yazar Hakkı Öznur: Milletimiz affetmez

Araştırmacı-Yazar Hakkı Öznur, AYM’nin PKK bildirisine imza atan akademisyenlerle ilgili kararına tepki göstererek, “Sözde akademisyenleri aklayan karara imza atan AYM üyelerini tarih ve milletimiz affetmeyecek” dedi. 

Ülkücü fikir insanı ve Araştırmacı-Yazar Hakkı Öznur, sözde ‘Barış Bildirisi’ adı altında terör propagandası yapan ve Türk askerine iftira atan akademisyenlerle ilgili ‘hak ihlali’ kararına tepki gösterdi. Yazılı bir açıklama yapan Öznür, "AYM Başkanı Zühtü Arslan ve sekiz üye Türkiye düşmanlarını, PKK destekçilerini sevindiren skandal karara imza atmışlardır" dedi. 

Hakkı Öznur’un açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle;

MİLLETİMİZ BU KARARI KINIYOR

 AYM Başkanı Zühtü Arslan ve sekiz üye Türkiye düşmanlarını, PKK destekçilerini sevindiren skandal karara imza atmışlardır. Devleti katliam yapmakla suçlayan, PKK sever, bölücü, mandacı, işbirlikçiler Anayasa Mahkemesi tarafından korunmuştur. Terörle mücadele eden güvenlik güçlerini suçlayan bir bildiri kaleme alan sözde akademisyenleri aklayan karara imza atan AYM üyelerini tarih ve milletimiz affetmeyecek. Milli varlığımıza kast eden bir terör örgütüne karşı yapılan operasyonları, devlet terörü olarak gören sözde akademisyenlerin teröre destek bildirisini düşünce özgürlüğü olarak nitelendirilmesini milletimiz doğru bulmuyor ve kınıyor.

Anayasa Mahkemesi bu kararla terörü meşrulaştırdı. Dünyanın hiçbir ülkesinde terör örgütünü öven veya destekleyen hareket meşru olarak kabul edilmemiştir.

BEBEK KATİLLERİNE ARKA ÇIKANLAR İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNDEN BAHSEDEMEZ

Kandil destekli bildiriyi imzalayanların ilimle, bilimle ilgileri yoktur. Üniversite kürsüleri onlar için birer propaganda aracı olmuştur. Bunlar aydın görünümlü terör destekçileridir. Teröre destek vermek ifade özgürlüğü olamaz! PKK, bugün dünyan terör örgütü listesindedir. Bebekleri öldüren bir terör örgütü ile dayanışma içine girenler, bebek katillerine arka çıkanlar ifade özgürlüğünden bahsedemezler. Milletten, devletten, demokrasiden, hukuktan yana olan aydınların, akademisyenlerin taraf olacağı tek yer Türkiye Cumhuriyeti’dir.

1181 VATAN EVLADI ÇUKUR TERÖRÜNDE ŞEHİT DÜŞTÜ

Devletimiz hendek sürecinde sivil ve masum insanlar zarar görmesin diyerek her türlü hassasiyeti göstermiştir. Uzun süreye yayılan operasyonlar yüzünden 1181 vatan evladı şehit düştü.

İHANET BİLDİRİSİ!

Sözde akademisyenler “Bu Suça Ortak Olmayacağız” başlığıyla, 11 Ocak 2016’da 1128 imzayla kamuoyuna PKK ve HDP’ye destek veren ihanet metnini yayınlamışlardır. Bu bölücü metni 20 Ocak 2016 22.00 itibariyle 2212 sözde akademisyen ve araştırmacı imzalamış ve destek vermiştir. Her iki bildiri de demokrasiye, millete, ülkeye ihanet bildirisidir.

BİLDİRİYE İMZA ATANLARIN BİLİMLE İLGİLERİ YOK

Barış isteyenin önce 41 yıldır, kadın, çocuk, genç, yaşlı, bebek demeden öldüren terör örgütü PKK’yı telin etmesi gerekirdi. Kandil destekli bildiriyi imzalayanların ilimle, bilimle ilgileri yoktur. Üniversite kürsüleri onlar için birer propaganda aracı olmuştur. Bunlar aydın görünümlü terör destekçileridir.

YUSUF SAĞLAM / HABERVAKTİM-

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.