Araç takla attı: Polis memuru hayatını kaybetti

Araç takla attı: Polis memuru hayatını kaybetti

Kırıkkale'de takla atan otomobildeki polis memuru Muhammed Şirin Yazıcı, hayatını kaybetti, 1’i polis, 2 kişi yaralandı.

Kırıkkale'de takla atan otomobildeki polis memuru Muhammed Şirin Yazıcı, hayatını kaybetti, 1’i polis, 2 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde Kırıkkale- Konya kara yolu Hacılar beldesi yakınlarında meydana geldi. Sabri Özcan’ın (27) kontrolünü yitirdiği 39 BA 184 plakalı otomobil, takla atarak yol kenarına devrildi. Kazada, sürücü Özcan ile yanındaki Habib Can Uğurlu (27) ve Muhammed Şirin Yazıcı yaralandı. İhbar üzerine bölgeye ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere sevk edildi. Tedaviye alınan yaralılardan Muhammed Şirin Yazıcı, doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. 2 yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kazada yaşamını yitiren Muhammed Şirin Yazıcı ve yaralı Habib Can Uğurlu'nun Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi’nde polis memuru olarak görev yaptıkları belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

EMNİYETTE TÖREN DÜZENLENDİ

Kırıkkale'de trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Muhammed Şirin Yazıcı (30) için İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene, Yazıcı'nın kardeşi Muhammed Hanifi Yazıcı ile yakınlarının yanı sıra Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, İl Jandarma Komutanı Albay Barış Cücen, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ ve mesai arkadaşları katıldı. Törende Yazıcı için dua edildi. Törenin ardından Vali Makas, Yazıcı'nın kardeşi ve yakınlarına başsağlığı diledi. Polis memuru Yazıcı'nın cenazesi, yarın memleketi Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde toprağa verilecek. Evli olan polis memuru Yazıcı'nın kardeşinin de polis memuru olduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.