Ankara’yı Tanıyan vekil olmalı

Ankara’yı Tanıyan vekil olmalı

PAKSİAD Genel Başkan Yardımcısı ve Ak Parti İlçe teşkilatlarında aktif görev alan Mustafa Yasin Akgül, Ankara’dan milletvekili olacak kişilerin Ankara’yı tanıması gerektiğini söyledi.

Paslanmaz Çelik ve Alüminyum Sanayici ve İş Adamları Derneği (PAKSİAD) Genel Başkan Yardımcısı Akgül, kendisinin de Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı olduğunu belirterek, “Ankara’ya işçi kardeşlerimizin hakkını bilen,  milletvekili maaşının üzerine dört koyarak bunu Ankara ve ilçelerine pay edecek vekiller gerekli” dedi.

ADAY ADAYLARININ FAZLA OLMASI NORMAL

Aday adaylarının sayılarının çokluğunun sevindirici olduğunu belirten Akgül,  “Ak Parti 16 yıldır Türkiye’nin teveccühünü kazanmış, her iki kişiden birisinin oyunu almış bir siyasi partidir. Böyle bir siyasi partinin elbette ki aday adayı da fazla olacak. Bence 6-7 bin aday bile azdır, yeterli değildir. Bana kalsa daha cüzi rakamlar koyarak, başvurular daha da çoğalır. Komisyon da belki bu arkadaşlarımızı seçer” dedi. 

ANKARAGÜCÜ’NE SAHİP ÇIKMALIYIZ

Ankaragücü’nün şampiyonluk yolunda ilerleyerek, alnının akı ve teriyle, vefakâr ve sadakatli taraftarı ile birinci lige yükselmesini tebrik ettiklerini belirten Akgül, “Ben Ankaragücü maçlarını tribünden izleyen bir vatandaşım. Ankaragücü’müzle tribün heyecanı yaşıyoruz. Ankara’nın takımına sahip çıkmamız ve desteklememiz gerekli. Sadece takımı değil Ankara’nın tüm sorunlarıyla uğraşmamız gerekli. Allah rızası için herkesin sıkıntısı ile uğraşmalıyız. Bizim temel amacımız ve vizyonumuz bu olmalı. Aday adaylık sürecinde de halkımıza bunu anlatıyoruz. Bizim davamızın süreci çok eskiye dayanıyor. Bu davayı sürdürmek için aday oldum. Biz çatlayana kadar hizmet için aday olduk” dedi. 

SOSYAL ARAŞTIRMA KOMİSYONLARI KURULMALI

Sosyal araştırma komisyonlarını kurma gibi bir niyetleri olduğunu da belirten Akgül, “Bu komisyonlardan herkesin yararlanmasını sağlamaya çalışacağız. Biz sadece fikir siyaseti, popülist siyaseti değil, gönül siyaseti de yapacağız. Herkese sesleneceğiz ve ulaşacağız. Bunun için bir milletvekili maaşına zaten ihtiyacımız yok. Milletvekili maaşının üzerine dört koyacağız. Ve bunu Ankara’mıza ve onun ilçelerine pay edeceğiz. Niyetimiz güzel. Ne demişler; niyet hayır ise akıbet hayır olur. Sadece protokol insanı olmak değil, gece gündüz saha da ve sokağın insanı olmak için geldik. Kulağınızın sokakta olması için bedeninizin sokakta olması gerekir, ruhunuzun sokakta olması gerekir. İşte o zaman sorunlara parmak basabilirsiniz. Sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.