Ankara'nın en hızlı aday adayları

Ankara'nın en hızlı aday adayları

Başkent'teki bazı milletvekili aday adayları, partilerince adaylıkları netleşmemesine rağmen şimdiden seçmen ziyaretlerine başladı. AK Parti Ankara 2. Bölge aday adayları Aydın Öksüz ve Songül Uzunharman kapı kapı gezerek vatandaşın derdini dinledi.

24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Seçimi için siyasi partilere başvuruda bulunan binlerce aday adayı, partilerince aday gösterilmeyi dört gözle bekliyor. Partiler tarafından aday belirleme süreci devam ederken aday adaylarındaki heyecan her geçen gün artıyor. Partiler en geç 21 Mayıs'ta Yüksek Seçim Kuruluna milletvekili aday listelerini teslim etmesi gerekiyor. Bu süreçte partilerin vekil adaylarının netleşmesi ile artık seçim çalışmalarının ve aday tanıtımlarının başlaması bekleniyor. Sürecin başlaması ile milletvekili adaylarının, seçmenlerine ulaşarak sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamak için seçim gününe kadar gece-gündüz dolaşması tahmin ediliyor. 

ADAY ADAYLARI ŞİMDİDEN YOLA KOYULDU

ssssssssssssssssssssssssssssss.jpg

Başkent'teki bazı milletvekili aday adayları, bu seçim sürecinde "adaylıkların belli olması ile seçmen ziyaretine çıkılır" görüşünü adeta yıktı geçti. AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayları'ndan Aydın Öksüz, Songül Uzunharman ve Sadık Yamaç gibi bazı milletvekili aday adayları, adaylıklarının netleşmemesine rağmen halkın içine inmeye başladı. Vatandaşlarla bol bol sohbet eden, onların sofralarına konuk olan, onların dertlerini dinleyen aday adayları, bu davranışları ile vatandaşlardan ve seçmenlerden büyük takdir aldı. 

İŞTE BÖYLE VEKİLLER GÖRMEK İSTİYORUZ

Adayken değil şimdiden sahaya inerek örnek bir davranışa imza atan ve halkın içinde olacaklarının mesajını veren aday adayları hakkında seçmenler şu yorumu yaptı: "Bizler işte böyle milletvekillerini Meclis'te görmek istiyoruz. Burada samimiyet var; çünkü çoğu kişi milletvekilliği adaylığının belli olması ile sahaya iniyor bize de bu davranış hiç samimi gelmiyor. Öncesinde bizim dertlerimizi dinlemeyenlerin seçim gününde yanımıza gelmesi bizi üzüyor." 

ŞAHSIMIN DEĞİL DAVAMIZIN PEŞİNDEYİM  

aydi-oksuz-5.jpg

Gazetemize konuşan AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Aydın Öksüz, "Partime başvurumu yaptıktan sonra, öncelikle partimizin İl Başkanlığı’ndan başlamak üzere Ankara 2. bölgemiz dahilindeki Keçiören, Pursaklar, Altındağ, Akyurt, Kalecik, Çubuk, Kızılcahamam, Çamlıdere, Güdül ve Kahramankazan’ın değerli İlçe Başkanları, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve SKM Başkanlıkları nezdindeki teşkilatlarımızı tek tek ziyaret ediyorum. Bununla birlikte seçmenlerimizi ziyaret ediyorum. Sıkılmadık el bırakmamaya, onların dertleri ile dertlenmeye gayret gösteriyorum. Aday gösterilelim ya da gösterilmeyelim şahsımı tanımalarını ve nefsimizin değil, yapacağımız hizmetlerin ve davamızın peşinde olduğumuzu bilmelerini isterim. Allah nasip eder, partimiz de bizi aday olarak gösterirse gece-gündüz demeden çalışacağım. İnsanlarımızın dertlerini dinlemeye eğer seçilirsem Gazi Meclis'imizde vatandaşlarımızı en iyi şekilde temsil etmek için var gücümle çalışacağım" dedi. 

EĞER VERDİĞİM SÖZLERİ TUTAMAZ İSEM ALLAH...

Milletvekili aday adayı Öksüz özetle şunları aktardı: "Seçilelim seçilmeyelim her daim hemşerilerimin yanlarında olacağım, beraber ağlayıp, beraber güleceğiz. Çünkü, Ankaralı hemşerilerimin 15 Temmuz’da da gösterdiği gibi gerekirse canımızı, malımızı feda edip söz konusu vatan olduğunda bizim için gerisi teferruat olacaktır. Şayet aday gösterilmem halinde Ankara’da yaşayan bütün hemşerilerimin birleştirici gücü olup duyulmayan sesi, tanınmayan yüzü, görülmeyen gayretleri, dikkate alınmayan taleplerine köprü olacak, her zaman onlarla birlikte olup, seçimden seçime değil her daim yanlarında olacağım. Eğer, bu sözlerimi tutamayacaksam ve değişecek isem Allah bu görevi nasip eylemesin diyor, değişmek için değil düzeltmek veya değiştirmek için varım diyorum."

ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK

songul-uzunharman-4.jpg

AK Parti Ankara 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Songül Uzunharman ise "Milletin adamı ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bu davaya baş koyduk. Cumhurbaşkanımızın 'biz bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik' sözlerini şiar alarak, yola çıktık. Adaylığımız kesin olmasa bile partimizin çalışmalarını halkımıza anlatmak, onların dertlerine ortak olmak amacıyla sahaya şimdiden indik. Hiç kimseyi ayırt etmeden herkese ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Biz bu davaya elimizi değil gövdemizi koyduk. Bu dava için, şehit olmak için yola çıktık. Ölmek var dönmek yok" dedi.

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum