ANKARALILAR ASKERLİK ŞUBESİNE KOŞTU

ANKARALILAR ASKERLİK ŞUBESİNE KOŞTU

Ankara'da emekli vatandaşlar, askerlik şubesine başvurdu. Grubun sözcüsü Hakverdi Satılmış, "Genç yavrularımızın hayatını kaybetmesine gönlümüz razı olmuyor. Bölücülerle biz mücadele edelim. Gerekirse biz hayatımızı kaybedelim" dedi.

 

 SELİM ERCAN/HABERVAKTİM

Asker ve polisimizi alçakça şehit eden terör örgütü PKK, sabırları taşırdı. Anadolu halkı, güvenlik güçlerine sahip çıktı. Başkent Ankara'da ise emekli vatandaşlar, askerlik şubesine giderek tekrar askere alınmak için dilekçe verdi.

GEREKİRSE BİZ ŞEHİT OLALIM

Konuyla ilgili konuşan emekli Hakverdi Satılmış, "Dilekçemiz işleme konuldu. Komutanlarımız yakın bir zamanda buna cevap verecek. Genç yavrularımızın hayatını kaybetmesine, şehit olmalarına gönlümüz razı olmuyor. Bölücülerle gidelim biz mücadele edelim, gerekirse biz şehit olalım" dedi.
TELEVİZYONA BAKAMAZ OLDUK
Hainlere boyun eğmeyeceklerini kaydeden Satılmış, "Her gün bir yerden şehit haberleri alıyoruz. Televizyonlara bakamaz olduk. Ülkemizi elimizden almaya, bölmeye çalışıyorlar. Bunlara seyirci olmak istemedik. Biz de bir şeyler yapalım diye harekete geçtik. Bir grup olarak  şubeye gittik ve gönüllü askerlik dilekçesi verdik. Bu arkadaşların büyük bir kısmı emekli olmuş, vatanını ve milletini seven insanlardır. Daha hiç gün görmemiş genç yavrularımızın hayatını kaybetmesine şehit olmasına gönlümüz razı olmuyor. Onların yerine biz mücadele edelim. Gerekirse biz şehit olalım istiyoruz" dedi.

DİLEKÇEMİZ KABUL EDİLDİ
Askeri yetkililerin başvurularından memnun olduğunu belirten Satılmış, "Askerlik şubesine, PKK ile mücadele etmek için asker olmak istediğimizi ilettik. Bu yöndeki dilekçelerimiz kabul edildi. Komutanlarımız bizimle çok ilgilendi. Çay kahve ikram ettiler. Dilekçelerimizi sayı tarih numaraları verildi. Davranışımızdan dolayı bizi kutladılar. Komutanlarımız, 'Askere alma işlemlerinin kanun hükümlerine göre yapıldığını, dilekçelerimizin gereğini kanun hükümlerine göre yapacaklarını ve yakın bir zamanda bize cevap vereceklerini' söyledi." diye konuştu.

YIĞINAK YAPTILAR 
Hakverdi Satılmış, "7 Haziran seçimlerinden sonra bir el ülkemizi karıştırmak için harekete geçti. Bölücü terör örgütü mensupları askerimize polisimize yönelik olarak saldırılar başlattı. Her gün yavrularımızı kaybediyoruz. Çözüm sürecinde bölücüler, ülke genelinde silah yığınağı yaptı. Bomba yığınakları yaptı. Şimdi de harekete geçtiler" dedi.  

BAŞARILI OLAMAYACAKLAR

 Milletin yaşananları görmesini istediklerini belirten Hakverdi Satılmış, "Bütün bunların yaşanmasına gönlümüz razı olmuyor. Bölücü terör örgütü ile biz mücadele etmek istiyoruz. Onun için yeniden askere gitmek için başvurduk. Bizim başlattığımız bu hareket Türkiye geneline yayılıyor. Hemen her yerden vatandaşlarımız askere gitmek için başvurular yapıyor. Bazıları bizimle irtibata geçiyor. Allah'ın izni ile askerimize, polisimize kastedenler başarılı olamayacaklar" diye konuştu. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.