Ankaralı vekiller seçmeni unutmadı

Ankaralı vekiller seçmeni unutmadı

Geride bıraktığımız seçimlerde halkın desteği ile Meclis’e giren Ankaralı vekiller, milleti seçim sonrasında unutmadı.

24 Haziran’daki seçimlerde TBMM’ye giren Ankaralı milletvekilleri, seçim bölgelerine giderek seçmenlere teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyor. 

BU KEZ VEKİL OLARAK SAHAYA İNDİLER

Seçimin geride kalmasının ardından TBMM’de kayıtlarını yaptıran 27. Dönem milletvekilleri, yeni vasıfları ile kendi seçim bölgelerinde yeniden sahaya inerek, 24 Haziran’daki seçimlerde desteklerinden dolayı seçmenlere teşekkür ediyor. Yeni yasama yılı başlamadan önce ziyaretlerini hızlandıran çiçeği burnundaki vekillerin bu teşekkür ziyareti vatandaş tarafından takdirle karşılanıyor. 

MİLLETE VEKİL SÖZÜ…

Ankara’nın 3 seçim bölgesine dağılan ve seçildikten sonra halkı unutmayan milletvekilleri, 24 Haziran öncesindeki gibi kapı kapı dolaşarak sandıkta gösterdikleri destekten ötürü halkla kucaklaşıyor. Esnafı, vatandaşı ziyaret eden Ankaralı milletvekilleri, yeni dönemde hizmetlerin artırılması ve sorunların çözümü konusunda vatandaşlara söz veriyor.

HALKIN ARASINDA DAHA ÇOK OLSUNLAR

27. dönemde Ankara’yı temsil edecek milletvekillerinin seçim sonrasında halkı yeniden ziyaret etmesi vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Vatandaşlar, “Önceden milletvekili seçilen kişiler bizi hemen unutur giderdi, halkın içine karışmazlardı, bir teşekkürü dahi çok görürlerdi; ancak bu davranış bizi de onurlandırdı ve sevindirdi. Sayın milletvekillerimize teşekkür ediyor halkın arasında daha çok olmalarını istiyoruz” dedi.

İLK DURAK TÜRKEŞ’İN KABRİ 

MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay ise Meclis’e kayıt yaptırmadan önce MHP’nin efsanevi lideri Alparslan Türkeş’in kabri başına giderek dua etti. Ardından Anıtkabir’i ziyaret eden Taşlıçay TBMM’ye giderek kaydını geçtiğimiz günlerde yaptı. 

CUMARTESİ YEMİN EDECEKLER

Öte yandan 27. Dönem milletvekilleri, TBMM Genel Kurulunda 7 Temmuz Cumartesi günü yemin edecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise 9 Temmuz Pazartesi günü TBMM'de yemin edecek

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.