Ankaralı iş dünyası temsilcileri Bakü’de: Stratejik ortaklık gündemde
Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bakü’de düzenlenen Türk Yatırım Fonu & Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği İş Dünyası Liderleri Bilgilendirme Toplantısı’na katıldı.
Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, Bakü’de düzenlenen Türk Yatırım Fonu & Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği İş Dünyası Liderleri Bilgilendirme Toplantısı’na katıldığını açıkladı. Ardıç, toplantıya Dünya Odalar Federasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte katıldıklarını belirterek Türk Devletleri Teşkilatı tarafından kurulan Türk Yatırım Fonu’nun, üye ülkelerin ekonomik potansiyellerini harekete geçireceğini ve ticari iş birliğini güçlendireceğini ifade etti.
TÜRK YATIRIM FONU VURGUSU
Türk dünyasında ekonomik kalkınmayı desteklemek amacıyla oluşturulan fon üye devletler arasında yatırım fırsatlarını artırmayı ve ortak finansal iş birliklerini geliştirmeyi hedefliyor. Ardıç toplantının iş dünyası için önemli bir adım olduğunu vurgulayarak Türk Yatırım Fonu’nun sanayicilere yeni fırsatlar sunacağını kaydetti.
![](https://cdn.gazeteilksayfa.com/author/138_s.jpg)
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.