Ankaragücü-İstanbulspor karşılaşmasının biletleri satışa çıktı

Ankaragücü-İstanbulspor karşılaşmasının biletleri satışa çıktı

Trendyol 1. Lig'de mücadele eden MKE Ankaragücü'nün, 4. haftada Eryaman Stadı’nda oynayacağı İstanbulspor karşılaşmasının biletleri satışa sunuldu.

Başkent ekibi MKE Ankaragücü’nün, Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında oynayacağı İstanbulspor karşılaşmasının biletleri satışa çıktı. 1 Eylül 2024 Pazar Günü saat 19:15’te Eryaman Stadı’nda oynanacak mücadelenin bilet fiyatları; Kuzey ve Güney Tribünü 125 TL, Doğu Tribünü 200 TL, VIP Sağ ve Sol Tribünü için 300 TL olarak belirlendi. Deplasmana gelecek İstanbulsporlu taraftarlar için ise misafir tribünü bilet fiyatları 160 TL olarak satışa sunuldu.

ANKARAGÜCÜ GALİBİYET İSTİYOR

2024-2025 1. Lig sezonunda ilk 3 maçta 1 galibiyet alabilen Ankaragücü, 4. haftada sahasında İstanbulspor’u mağlup edip, kötü havanın dağılmasını istiyor. Geçtiğimiz hafta sahasında Ümraniyespor’a 1-0 mağlup olan Sarı-Lacivertliler, bu karşılaşmada 3 gol atmış ve 3 kez de ofsayta takılmıştı.

TEMPOYU YAKALADI AMA…

Emre Belözoğlu ile yollarını ayıran Ankaragücü, yeni sezon için Cihat Arslan ile anlaşmıştı. Deneyimli teknik adam ile yeni bir hava yakalayan Ankara ekibi, karşılaşmalarda iyi bir tempo yakalayabilmesine rağmen gol yollarında sıkıntı çekti. Ligin ilk haftasında sahasında 2-0 Şanlıurfaspor’u mağlup eden Sarı-Lacivertliler, son iki haftada rakip fileleri havalandıramadı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.