Ankaragüçlü taraftarlar, deplasman için uçak seferi istiyor

Ankaragüçlü taraftarlar, deplasman için uçak seferi istiyor

Ankaragüçlü taraftalar, takımlarının dış saha maçları için AnadoluJet’ten indirimli bilet ve ek sefer talep etti.

Ankaragüçlü taraftalar takımlarının dış saha maçları için AnadoluJet’ten indirimli bilet ve ek sefer talep etti.

AnadoluJet ise, şimdilik bu talebe önümüzdeki hafta İstanbul’da oynanacak Fenerbahçe - Ankaragücü maçı için ücretsiz 3 bilet vereceğini açıkladı.  


Bu yıl Süper Lig’e merhaba diyen sarı lacivertli Başkent ekibi 9’uncu haftada 13 puanla ligin orta sıralarında yer alıyor. Başkent ekibi Lig’de aldığı galibiyetlerin yanı sıra daha çok taraftarının desteği ile de dikkatleri üzerinde topluyor. Başkentliler takımlarını iç ve dış sahada asla yalnız bırakmıyor. Takımına desteğini aralıksız sürdüren Başkentliler geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden ilginç bir kampanyaya imza attı.

Anadolujet'ten ücretsiz bilet

AnadoluJet firmasından dış saha maçları için ek sefer ve indirim talep eden Başkentliler uçağı tam dolduracakları sözünü de verdi. AnadoluJet ise mesajlara tepkisiz kalmayarak 3 taraftara 28 Ekim günü İstanbul’da oynanacak Fenerbahçe Ankaragücü maçı için ücretsiz bilet vereceğini yine sosyal medya üzerinden duyurdu. 

Ankaragücü iç saha maçlarını nerede oynuyor?


Sarı lacivertli ekibe gönül vermiş Başkentli taraftarlar takımlarını deyim yerindeyse yağmurda çamurda her zaman yanında olarak destekliyor. Başkentliler takımlarının iç daha maçlarında Yenikent Stadyumu’nu tamamen doldururken deplasmanda oynadığı maçlarda da o şehre adeta akın ediyor. Geçen yıl TFF 1.Lig’de mücadele eden Başkent ekibi taraftar sayısı ile Süper Lig’de mücadele eden pek çok takımı geride bırakmıştı. Paso Lig alma sayısında da yine 1.Lig’de en üst sıradaydı. 

HAYATIMIZ OTOBÜSTE, TRENDE GEÇTİ


Önceki gün sosyal medyada Ankaragücü resmi sayfasının da destek verdiği kampanyaya katılan taraftarlar AnadoluJet’i etiketleyerek isteklerini iletti. Taraftarlar, “Hayatımız trenlerde otobüslerde geçti. Bu taraftar 1 gün olsun hiç uçağa binmedi. Hep havadan gidelim. Uçalım, rakiplere zirveden bakalım. İkinci yarı Trabzonspor deplasmanına indirim yap uçağın tamamı dolu gitsin Sayın Anadolujet. Ankaragücü Passolig’i olanlar indirim yapılabilir” gibi mesajlar yayınladı. 

FİRMADAN ANINDA CEVAP


Taraftarların bu mesajlarına kayıtsız kalmayan AnadoluJet yetkilileri Ankaragücü’nün resmi hesabına cevap gönderdi. AnadoluJet yetkilileri, “Böyle bir istek karşısında tabi ki biletler bizden. Belirlediğiniz üç kişiyi İstanbul’a göndermeye hazırız. Bizi takipte kalın” dedi. 

İşte taraftar tweetlerinden bazıları:

1-(1)-002.jpeg

1-(2).jpeg

1-(3)-003.jpeg

Erkal Erdoğan/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.