Ankara’dan Nevşehir'e taziye mesajı

Ankara’dan Nevşehir'e taziye mesajı

Nevşehir'in sevilen isimlerinden, aynı zamanda Gülşehir'in efsane başkanı olarak anılan Erol Ünlüsoy hayatını kaybetti. Üzücü haberi, Ankara eski Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş, yeni bir açıklama yayınladı. Ödemiş, "Aynı dönemlerde belediye başkanı olarak birlikte hizmet gördüğümüz Gülşehir Belediye Başkanımız Erol Ünlüsoy’u yitirdiğimizi öğrendim. Yöresini seven, sade, düzgün, çalışkan kişiliğiyle hep hatırlayacağız. Mekanı cennet olsun" dedi.

İLÇEYE ÖNEMLİ KATKI YAPMIŞTI

Gülşehir, dört dönem boyunca ilçeye hizmet eden eski Belediye Başkanı Erol Ünlüsoy’un vefatıyla sarsıldı. 1989-2009 yılları arasında Gülşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Ünlüsoy hayatını kaybetti.

Erol Ünlüsoy, dört dönem boyunca Gülşehir’in gelişmesi ve büyümesi için önemli projelere imza attı. Onun döneminde gerçekleştirilen birçok altyapı çalışması ve sosyal projeler, ilçenin bugünkü çehresine büyük katkılar sağladı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.