Ankara'da öğretmenlere yeni görevlendirme

Ankara'da öğretmenlere yeni görevlendirme

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, kitap yazım ve materyal geliştirme komisyonları için Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Pursaklar, Sincan ve Yenimahalle'de öğretmen alımı yapacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Temel Eğitim Genel Müdürlüğü, öğretmenler için yeni bir görevlendirme sürecini başlattığını açıkladı. Bu yeni süreç kapsamında, iki ayrı komisyon oluşturularak öğretmen görevlendirmeleri yapılacak. Özellikle kitap yazım ve materyal geliştirme alanında yapılacak bu görevlendirmeler için belirli şartlar ve başvuru süreçleri de duyuruldu.

Milli Eğitim Bakanlığı, Temel Eğitim Genel Müdürlüğü aracılığıyla gerçekleştireceği bu görevlendirmede, kitap yazım ve materyal geliştirme komisyonları için öğretmen alımı yapacak. Başvuruda bulunacak öğretmenlerin kadrolarının Ankara iline bağlı belirli ilçelerde bulunması gerektiği vurgulandı. Bu ilçeler arasında Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Pursaklar, Sincan ve Yenimahalle yer alıyor. Bu ilçelerde görev yapan öğretmenler, komisyonlarda görev almak üzere başvuruda bulunabilecekler.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.