Ankara'da milli maç heyecanı dev ekranlarda yaşanacak!

Ankara'da milli maç heyecanı dev ekranlarda yaşanacak!

Futbolseverler, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye'nin Çekya ile oynayacağı gruplardaki son milli maçı Ankara'da dev ekranlarda izleme imkanı bulacak.

Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Ankara’daki tüm yerel yönetimler A Millilere büyük destek veriyor. Ankara’daki belediyelerin kurduğu dev ekranlarda maçlar Türk futbolseverler tarafından toplu bir şekilde izlenebiliyor. Vatandaşlar, EURO 2008 ruhunu Ankara sokaklarına ve caddelerine yansıtırken, belediyeler de vatandaşların yanında oluyor. Bu kapsamda ilk iki maçta Ankara’da kurulan dev ekranlarda izlenen maçları takiben aynı uygulama Çekya maçında da yapılacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı ve Altınpark'a kurulan dev ekranlarda, maç ücretsiz olarak canlı yayınlanacak.

milli-mac-2.jpg

Maçın başlama saati olan 22’den itibaren parklara girişler ücretsiz olacak. Vatandaşlar, yanlarında yiyecek ve içecek getirerek maç keyfini doyasıya yaşayabilecekler.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Mehmet Ali Gökay, yaptığı açıklamada: "Milli takımımızı desteklemek ve bu heyecanı hep birlikte yaşamak için parklarımıza dev ekranlar kurduk. Vatandaşlarımızı maçımızı izlemeye ve milli takımımıza destek olmaya davet ediyoruz" demişti.

İşte Büyükşehir Belediyesi haricinde Ankara’da milli maçın dev ekranda yayınlanacak noktalar:

mamak-milli.jpg

Mamak Belediyesi: Ege Mahallesi 744. Sokak NO:1 (100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi)

sincan-milli.jpg

Sincan Belediyesi: Sincan Park

Keçiören Belediyesi: Keçiören Belediyesi Önü (Kalaba Kent Meydanı)

Yenimahalle Belediyesi: Murat Karayalçın Meydanı Batıkent

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.