Ankara'da esnaf dayanışması büyüyor

Ankara'da esnaf dayanışması büyüyor

Ankara Kent Konseyi'nin yeni döneminde oluşturulan Esnaf Çalışma Grubu'nda hatlar belli oldu. Grubun sözcülüğünü Yusuf Yavuz üstlenirken, çalışmalar Ömer Şan ve Alper Bilan’ın koordinatörlüğünde ilerliyor.

Ankara Kent Konseyi'nin yeni döneminde oluşturulan Esnaf Çalışma Grubu, şehir genelindeki esnaf ve iş insanları ile dayanışmayı büyütüyor. Grubun sözcülüğünü Yusuf Yavuz üstlenirken, çalışmalar Ömer Şan ve Alper Bilan’ın koordinatörlüğünde ilerliyor.

MECLİS SİSTEMİNE GEÇEBİLİR

Ankara’nın çeşitli bölgelerindeki esnaflarla bir araya gelen grup son toplantısında önemli kararlar aldı. Toplantıda, esnafların farklı alanlardaki ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla alt çalışma gruplarının oluşturulması kararlaştırıldı. İş yükü ve yapılan çalışmaların kapsamına göre grubun daha geniş bir yapıya sahip olan Meclis sistemine dönüştürülmesi gündeme geldi.

Toplantının son bölümünde ise Esnaf Çalışma Grubunun çalışma prensipleri masaya yatırıldı ve gelecekte hayata geçirilmesi planlanan projeler ve öneriler değerlendirildi. Yeni yapı ile Ankara’daki esnafların sorunlarına daha etkili çözümler üretilmesi hedefleniyor.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.