Ankara'da çatılar uçtu ağaçlar devrildi

Ankara'da çatılar uçtu ağaçlar devrildi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü uyardı, Başkent kuvvetli rüzgâr ve şiddetli fırtınanın ardından dün sabaha karla uyandı. Bazı bölgelerde ağaçlar devrildi, çatılar uçtu birçok araç maddi hasar gördü.

Başkent’te Çarşamba sabah saatlerinden itibaren başlayan lodos gün boyunca etkisini artırarak devam etti. Gece saatlerinde şiddetlenen rüzgâr bazı bölgelerde ağaçların devrilmesine, çatıların uçmasına neden oldu. Herhangi bir can kaybı yaşanmazken birçok araç maddi hasar gördü. Kuvvetli rüzgârın ardından etkisini gösteren kar yağışı, Başkentlilerin güne karla başlamasına neden oldu.

9939431d-380d-4db5-90aa-cca70e9f1d6b.jpg

BİRÇOK ARAÇ HASAR GÖRDÜ

Çarşamba günü genellikle çok bulutlu ve fırtınalı geçen hava gece boyunca Başkentlilere zor anlar yaşattı. Kızılay’da birçok noktada çatı ve camlardan parçalar düştü,  Mamak’ta ve Yenimahalle’de bazı binaların çatıları uçtu, Altındağ ve Keçiören’de birçok noktada ağaçlar devrildi. 

catilar-uctu,-agaclar-devrildi,.jpg

HAFTA SONU HAFİF KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise dün öğlen saatlerinde etkisini kaybeden kar yağışının bugün, yarın ve Pazar günü aralıklarla hafif kar yağışı olarak geri gelmesi bekleniyor.

hamamonu,ankara,kar,.jpg

Emrah Özcan/İLKSAYFA

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.