Ankara'da büyük operasyon: 737 aranan şüpheli yakalandı

Ankara'da büyük operasyon: 737 aranan şüpheli yakalandı

Ankara'da polis ve jandarmanın ortaklaşa yürüttüğü kapsamlı çalışmalarda, farklı suçlardan aranan 737 kişi yakalandı.

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, 19-25 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlarda, 20 yıl ve üzeri hapis cezası bulunanlardan 3'e, 10 yıl ve üzeri hapis cezası bulunan 14 kişiye, 5-10 yıl arası hapis cezası bulunan 30 kişiye, 5 yıla kadar hapis cezası bulunan 257 kişiye ve ifadeye çağrılan 433 kişiye ulaşıldığı belirtildi.

ankara-polisi-1.jpg

Başkentteki suç oranını düşürmek ve vatandaşlar için güvenli ortam sağlamak amacıyla yapılan çalışmalarda yetkililer, bu tür operasyonların düzenli olarak yapılacağını ve suçluların yakalanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.

Polis ve jandarmanın ortak çalışmasıyla gerçekleştirilen bu büyük başarı, vatandaşlarda memnuniyet yarattı. Kamuoyunda, güvenlik güçlerinin gösterdiği özveri takdirle karşılandı.

gtzzw4awqaardef.jpg

ARANAN ŞAHISLAR YAKALANDI

Ankara Valiliği, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda operasyonların detaylarını paylaştı. Valilikten yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“İlimiz genelinde 19-25 Temmuz 2024 tarihlerini kapsayan dönemde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde aralarında;

20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 3,

10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 14,

5-10 yıl arası hapis cezası olan 30,

5 yıla kadar hapis cezası olan 257,

İfadeye yönelik aranan 433 şahıs olmak üzere, toplam 737 kişi yakalanmıştır.”

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.