Ankara'da Birlik Derneği TŞOF ve ANKESOB'u ziyaret etti

Ankara'da Birlik Derneği TŞOF ve ANKESOB'u ziyaret etti

Ankara'nın en aktif STK’larından biri olan Ankara'da Birlik Derneği bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Genel Başkan Bayram Mutlu öncülüğünde, TŞOF Başkanı Mehmet Yiğiner ve ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu.

Bayram Mutlu Başkanlığında oluşan Ankara'da Birlik Derneği YK heyeti Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanlığına seçilen Mehmet Yiğiner'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Yiğiner de ziyarette bulunan ABİDE heyetine teşekkür ederek, görevi ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

55.jpg

“BAŞKANLARIN YANINDAYIZ”

Heyet Daha sonra Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ANKESOB Başkanlığına seçilen Hüseyin Ar'a ziyarette bulundu ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Her iki heyette bulunan Ankaralı yöneticiler başkanlara tek tek hayırlı olsun dileklerinin yanı sıra görevlerinde başarılar diledi.

4.jpg

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan ABİDE Genel Başkanı Bayram Mutlu, “Ankara'da Birlik Derneği olarak bugün çok mutluyuz ve gururluyuz. Çünkü Tşof Başkanlığına seçilen Çubuk'lu hemşehrimiz ve değerli büyüğümüz Mehmet Yiğiner ve Ankesob Başkanlığına seçilen Ayaş'lı hemşehrimiz ve ağabeyimiz Hüseyin Ar Başkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduk. Başkanlarımızla çay içip, tek tek sohbet ettik ve hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Onlarda ziyaretlerimizden son derece memnun oldu ve teşekkür ettiler. Her ikisi de işinin ehli kişiler. Kendilerine güvenimiz ve desteğimiz tam. Ankara'da Birlik Derneği olarak başkanlarımızın her daim yanındayız ve desteğiz” dedi.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.