Ankara'da başörtülü kadınlara saldırı: Valilikten açıklama geldi

Ankara'da başörtülü kadınlara saldırı: Valilikten açıklama geldi

Ankara Etimesgut'ta bir kadın, başörtülü kadınlara saldırarak "Sizden midem bulanıyor" dedi. Sosyal medyada günden olan olayla ilgili Ankara Valiliğinden açıklama geldi.

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Bağlıca Mahallesinde üç kadın arasında yaşanan tartışmanın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Tartışmadaki kadınlardan biri, karşısındaki başörtülü iki kadına saldırdı. "Sizden midem bulanıyor" diyerek hararet eden kadının o anları cep telefonuyla anbean kaydedildi.

Ağır hakaretler eden ve eline keser alarak saldırmaya çalışan kadının görüntülerinin ardından Ankara Valiliğinden açıklama geldi.

ankara-valiligi.jpg

Ankara Valiliği, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Sosyal medyada da yer alan, İlimiz Etimesgut ilçesi Bağlıca Mahallesi’nde komşular arasında gerçekleşen sözlü, fiziki saldırı ve manevi değerleri aşağılama iddiası ile ilgili konu ve sorumluları adli mercilere intikal ettirilmiş olup gerekli tahkikat Cumhuriyet Savcılığınca yürütülmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.