Ankara Şehir Hastanesi'nde 3 ikiz, 1 üçüz bebek dünyaya geldi

Ankara Şehir Hastanesi'nde 3 ikiz, 1 üçüz bebek dünyaya geldi

Ankara Şehir Hastanesi yerleşkesinde 1 Eylül itibariyle hizmet vermeye başlayan Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Doğum’da, 3 ikiz, 1 üçüz bebek dünyaya geldi. Bebeklerin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. 

Ankara Şehir Hastanesi yerleşkesinde 1 Eylül itibariyle hizmet vermeye başlayan Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Doğum’da, bebekler dünyaya gözlerini açmaya başladı. Artık Çankaya Bilkent’te sağlık hizmetini sürdürecek olan ve ‘Kadın/Doğum Hastanesi’ adını alan sağlık kuruluşunda ilkler de yaşanmaya başladı. 

ucuz.jpg

24 SAAT ESASLI HİZMET VERİYOR

Başkent’te ‘Büyük Doğum Hastanesi’ olarak da bilinen Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yeni yerine taşınmasıyla 3 ikiz, 1 üçüz bebeğin dünyaya geldiği duyuruldu. Bu anlamlı duyuru Ankara Şehir Hastanesi’nin sosyal medya hesaplarından yapıldı. İlgili duyuruda “Kadın Doğum Hastanemizin açılmasıyla 3 ikiz, 1 üçüz bebek dünyaya geldi. Genel durumları iyi olan bebeklerimiz yeni doğan ünitemizde takip edilmektedir” ifadeleri kullanıldı. Eylül ayı itibariyle hasta kabulüne başlayan ve Kadın- Doğum Hastanesi, uzman hekimler ve sağlık ekipleriyle 24 saat hizmet veriyor.

OSMAN AKDOĞAN/ İLKSAYFA-

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.