Ankara Saldırısı Küresel Organizasyon

Ankara Saldırısı Küresel Organizasyon

Ankara Saldırısı Küresel Bir OyunBBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Hakkı Öznur Ankara’da gerçekleşen hain saldırı hakkında gazetemize önemli açıklamalar yaptı. PKK/PYD, MLKP, DHKP-C vb. karanlık örgütlerin küresel güçlerin maşası olduğunu belirten Öznur,

PKK/PYD, MLKP, DHKP-C MAŞA

ABD’yi NATO’yu, BM’yi, AB’yi, Rusya’yı, İran’ı ve zalim Esad rejimini şiddetle eleştiren Hakkı Öznur, ülkemizi hedef alan küresel terörün arkasında küresel emperyalizmin olduğunu, PKK/PYD, MLKP, DHKP-C vb. karanlık örgütlerin küresel güçlerin maşası olduğunu belirtti. Öznur, Ankara saldırısının küresel bir organizasyon olduğunu kesinlikle yabancı istihbarat servislerinin bu olayda parmağı bulunduğunu söyledi. 

KÜRESEL GÜÇLERİN BİLGİSİ DÂHİLİNDE

Öznur Başkan konuşmasında terör rejimi İsrail’in de Türkiye’nin istikrarsızlaştırılmaya çalışılmasından memnun olduğunu, bölgede devam eden kaosun terör devleti İsrail’e yaradığını ifade etti. “Ankara saldırısının arkasında Muhaberat, Rus dış istihbarat servisi SVR, askerî istihbarat servisi GRU ve NATO merkezli gladyo vardır” diyen Hakkı Öznur, “Muhaberat – Kandil PYD/YPG üzerinden çakma TAK’a Ankara saldırısını yaptırmışlardır. TAK, PAK, MAK hepsi hikâye. Kanlı eylem, küresel güçlerin bilgisi dâhilinde PKK/PYD tarafından yapılmıştır” dedi.

 

UĞUR ÖĞÜT / HABERVAKTİM

 

BBP Yüksek İstişare Kurulu Başkanı, Araştırmacı – Yazar Ülkücü Fikir ve Siyaset adamı Hakkı Öznur, Alperen Ocakları Vakfı’nın Genel merkezinde Habervaktim’in sorularını cevapladı. PKK/PYD, MLKP, DHKP-C vb. karanlık örgütlerin küresel güçlerin maşası olduğunu belirten Öznur, Ankara saldırısının küresel bir organizasyon olduğunu kesinlikle yabancı istihbarat servislerinin bu olayda parmağı bulunduğunu söyledi.

TAZİYEYE GİDENLER VATAN HAİNİ

Ankara katliamını yapan teröristin taziyesine gidenleri nasıl değerlendiriyorsunuz?

Ankara saldırısını gerçekleştiren PKK militanı Abdulbaki Sömer adlı bombacının cenazesine HDP ve DBP'liler PKK militanları katılmıştır. 29 kişiyi şehit eden vatan hainin taziye çadırına gitmek vatana ihanettir, insanlığa ihanettir. Caninin taziyesi olmaz! Caninin, katilin taziyesine katılanlar insanlık düşmanlarıdır. HDP/DBP, Ankara katliamını yapan bombacı caniye sahip çıkarak suç ortaklığı yapmışlardır. 29 kişiyi şehit eden ülkeyi kan gölüne çeviren katilin taziyesine katılanlara insan denmez! Onlar teröristtir, onlar katildir. Onlar alçaktır. Meclise gelir gelmez, sırtlarını terör örgütlerine dayadıklarını söyleyenler, teröristlerinde yasçısı oldular. 29 masum yurttaşımızı şehit eden bir teröristin taziyesine gitmenin barış ile demokrasi ile ne ilgisi var? HDP ile barış ve demokrasi asla yan yana gelemez. HDP deyince akla katliamcılar, caniler, teröristler geliyor. HDP teröristtir ve bir beşinci kol hareketidir. Teröriste taziye ülkeye, demokrasiye, vatana ihanettir. HDP/DBP kandan beslenen, şiddetten beslenen ve küresel güçlerin maşaları olan kirli ve karanlık yapılardır. Esad’ın BAAS’ı neyse Selocon’un HDP’si de odur. PKK lideri terörist başı Abdullah Öcalan ve katliamı yapan cani Abdulbaki Sömer'in fotoğrafının olduğu pankartların önünde HDP ve DBP şefleri yürümüş, katile ve katillere sahip çıkmışlardır. Eyleme katılan vekiller teröristtir. Katillerin taziyelerine cenaze törenlerine katılanlar vatan hainidir devlet düşmanıdır halen bunları fezlekelerinin mecliste bekletilmesi yanlıştır. HDP'li vekiller hakkında hazırlanan fezlekeler için de Meclis Gereğini yapmalıdır Meclise gönderilen bu fezlekeler Meclis'te karşılığını bulmalıdır. “Sırtımızı YPG'ye, YPJ'ye, PYD'ye dayadık, PKK sizi tükürüğü ile boğar, Türk bayrağı faşizmin bayrağıdır, Katil Türk Ordusu Kürdistan’dan defol, önderimiz Öcalan, vur gerilla vur Kürdistan’ı kur” diyen haklarında, onlarca fezleke bulunan, ABD, NATO, Rus uşağı HDP’lilerin fezlekelerinin halen sümenaltı edilmesi ülkeye, demokrasiye, millete ihanettir.

HDP/DBP DERHAL KAPATILMALI

Terör örgütünü ve terör saldırılarını destekleyen kişilerin mecliste yer alması ne kadar doğru?

HDP ve DBP bir kez daha terör örgütünün sözcüleri olduğunu göstermişlerdir. Ankara katliamına sahip çıkan HDP/DBP vakit geçirilmeden kapatılmalıdır. HDP vekillerinin dokunulmazlığı kaldırılmalı ve hepsi Silivri’ye atılmalıdır. HDP parti değil, iç savaş örgütüdür. Paramiliter yapıdır ve küresel güçlerden emir ve talimat almaktadır. Türk bayrağı için “faşizmin bayrağı” diyen HDP’li hainler halen TBMM’de vekil olarak bulunmaktadır. Cumhuriyet savcıları neyi bekliyor? TBMM neyi bekliyor? TBMM terörle iç içe olan HDP/DBP, DTK vb. terör yuvalarını derhal kapatmalıdır.

GÜÇLER PLANLADI KANDİL ONAYLADI

Ankara’daki hain saldırı size göre kimlerin bilgisi dâhilinde, saldırının arkasında hangi güçler var?

Bu kanlı saldırının arkasında Rusya ve Şam vardır. ABD ve batılı emperyalistlerde bu işin merkezindedir. Küresel emperyalistlerden eylem talimatını alan Kandil bu işi yaptırmıştır. Küresel güçler planlamış Kandil onaylamış ve bu alçakça saldırı Ankara’da yapılmıştır. TAK, PYD ya da YPG’nin saldırı planlarından ABD, Rusya ve Esad rejiminin haberi vardır. Esad firavunu ve Rusya “Türkiye’yi kalbinden vurun” demiş;  piyon PYD ise verilen talimatı yerine getirmiştir.  Devletin merkezine yapılan saldırı küresel bir organizasyondur ve sözde müttefiklerin işidir. Patlayan bombalar müttefiklerin bombalarıdır. TAK, PYD ya da YPG’nin saldırı planlarından ABD, Rusya ve Esad rejiminin haberi vardır. Onların bilgisi dâhilinde Ankara vb. birçok saldırılar yapılmaktadır. Ankara saldırısının arkasında Muhaberat, Rus dış istihbarat servisi SVR, askerî istihbarat servisi GRU ve NATO merkezli gladyo vardır. Muhaberat – Kandil PYD/YPG üzerinden çakma TAK’a Ankara saldırısını yaptırmışlardır. TAK, PAK, MAK hepsi hikâye. Kanlı eylem, küresel güçlerin bilgisi dâhilinde PKK/PYD tarafından yapılmıştır. PYD/YPG Rusya’nın bir enstrümanıdır. Rusya BAAS, PYD ve YPG'yle hareket ediyor. ABD ve Rusya’nın taşeronu PYD’li teröristler sınırın hemen dışında, PKK ise içeride “doğrudan Türkiye’yi hedef alan”  kanlı saldırılar yapmaktalar

PKK şeflerinden, KCK’nın şimdi başında olan Cuma kod adlı Cemil Bayık, “Kim olduğundan haberimiz yok ama misilleme olabilir” diyerek kanlı katliamdan haberdar olduklarının mesajını vermiştir. İsrail/İngiltere kontrolünde olan Esad rejimi ile de arası iyi olan KCK şefi Cemil Bayık,  12 Eylül darbesini yapan beşli konsey için “bizim çocuklar” diyen CIA istasyon şeflerine özenmiş, o da Ankara saldırısı için “bizim çocuklar yapmış olabilir” demiştir. PKK ideologlarından Duran Kalkan da, “Rüzgar eken fırtına biçer. Ankara’daki durum bunu ortaya koydu. Tamamen askeri hedeflere yöneltilmiş bir saldırıydı” diyerek eyleme sahip çıkmıştır. Ankara saldırısını üstlenen “Kürdistan Özgürlük Şahinleri” (TAK) Ankara saldırısından iki hafta önce operasyonda öldürülen 60 militanın intikamını 60 yerde eylem yaparak alacaklarını örgütün sitesine açıklamışlardır.

TAK, KANDİL’DE KURULMUŞTUR

‘Kürdistan Özgürlük Şahinleri’den yani ‘TAK’ bahsettiniz biraz bu konuyu açabilir misiniz?

PKK’nın Ağustos 2003 yılındaki askeri konsey toplantısında kurulan ve özel kuvvetler içinde yer alan TAK, PKK içerisinde faaliyet göstermesine rağmen, tamamen bağımsız bir yapı gibi gösterilmektedir. “Kürdistan Özgürlük Şahinleri” adıyla bilinen ve yaptığı eylemler PKK tarafından üslenilmeyen bu terör oluşumlarının fikir babası ve onay mercii Cemil Bayık, Murat Karayılan, Mustafa Karasu, Fehman Hüseyin ve PKK ideologlarından Duran Kalkan’dır. TAK ilk başta terörist başı Öcalan’ın idamını engelleyecek bir örgüt olarak kurulmuştur. Stratejileri Metropollerde sivillere yönelik büyük eylemler yapmak, Öcalan’ın idam sürecinin başlaması halinde bunun daha da yaygınlaşacağı mesajı vermekti. TAK şehir eylemleri için kurulmuştur. PKK adına üstlenilmesini zor olacak eylemler,  PKK’dan ayrı gibi duran TAK adıyla yapılacaktı. Adı başlangıçta “Kürt İntikam Tugayı” olarak düşünülmüş, daha sonra “Kürdistan Özgürlük Şahinleri” olarak değiştirilmiştir. TAK terör örgütü yaptığı bombalı saldırılarla, PKK terörüne destek vermektedir. Kandil eylem talimatını verir, PKK militanları eylem yapar. Daha sonra sanki PKK’dan bağımsızmış gibi TAK üstlenir. Sonra PKK, “TAK bizim dışımızda eylemler yapmaktadır. Onlarla biz ayrıyız” diyerek kendilerini aklamaya çalışır. Bunlar yıllardır bilinen klasik PKK dezenformasyonudur. Sorumluluğu üstlenmeden saldırmak fikri, KCK’nın başında olan Cuma kod adlı Cemil Bayık’a aittir.

TAK,  PKK’DIR, PYD PKK’DIR, YPG, PKK’DIR

PKK eylemlerini taşeron olarak bu örgütlere mi yaptırıyor?

PKK geçmişten günümüze birçok kanlı eylemler yaptı. Büyük tepkiler görünce, “Yerel unsurlar, kendi unsurlarıyla yapmıştır. TAK vb. bağımsız yapılar bunlar yapabilir” vesaire diyerek işin içinden çıkmaya çalışmıştır. TAK Saldırıyı üstlenerek YPG'yi aklamaya çalışıyor. Küresel terör örgütlerinin koalisyon yaptığı dönemlerdeyiz. TAK’ın üstlenmesi hedef saptırma stratejisidir. ABD, NATO, Rus Esad uşağı Piyon PYD uluslararası arenada sıkıştı. Terör örgütü PKK/PYD uluslararası platformda sıkışıklığı aşmak için TAK adlı yapının Ankara saldırısını üstlenmesini istemiştir. PKK kendini meşrulaştırmak için son yıllarda “siviller bizim hedefimiz değildir” yalanına sarılmışlardır. TAK vb. bazı çakma örgütleri piyasaya sürerek onlara eylemler yaptırıyor, sonrada “biz bu örgüt vb.lerini tanımıyoruz, bize sempati besleyen gençlerin kurduğu yerel unsurlar olabilir” diyerek masallar anlatıyorlar. PKK her zaman çakma örgütler kurmuştur,  TAK da onlardan biridir. PKK’nın ve uzantıları HDP’nin “barış” çağrıları yapması tamamen algı operasyonudur. TAK, PKK’nın sahip olduğu medya kuruluşlarından yararlanmakta, Öcalan’ı lideri olarak tanımlamaktadır. Cani örgüt TAK, PKK’dan ayrılan bir grup değil, terörist PKK’nın bizzat kendisidir. TAK’ın internet sitesinde PKK lideri Abdullah Öcalan’a bağlılık sözü vardır. PKK’nın derin örgütü TAK, İmralı ve KCK’ya bağlıdır. TAK ve YPG/YPJ PKK’dan ayrı değildirler. Türkiye’de PKK adıyla faaliyet gösteren örgüt Suriye’de PYD, İran’da PJAK, Irak’ta PÇDK, Avrupa’da Kongra-Gel, KNK vb. yapılarla örgütsel faaliyetlerini sürdürüyor. Bu bölücü örgütlerin hepsi PKK’nın da üyesi olduğu KCK altında toplanıyor. YPG, PKK’nın, Esad’ın aparatıdır. PYD, Kandil’e bağlıdır. PYD’nin silahlı kolu YPG’liler Irak, İran ve Avrupa’daki PKK’ya bağlı yapılar, “Biz KCK’ya bağlıyız. Biz PKK’lıyız. Programımız, tüzüğümüz KCK tarafından hazırlanmıştır. Önderimiz Öcalan’dır.” diyerek İmralı ve Kandil’e bağlı olduklarını ifade etmektedirler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.