Ankara Millet Lokantası'nda Halil İbrahim Sofrası kuruluyor

Ankara Millet Lokantası'nda Halil İbrahim Sofrası kuruluyor

Başkentin yeni gözdesi Ankara Millet Lokantası vatandaşları bekliyor. 4 çeşit yemeğin 90 lira olduğu lokantada her gün “Halil İbrahim Sofrası” kuruluyor. Sofrada bugün barbekü tavuk, yarın ise mantar sote var.

Başkent Millet Bahçesi’nde açıldığı ilk günden beri yoğun ilgi görerek vatandaşların gözdesi olan Altındağ Belediyesi Millet Lokantası bu hafta dolu dolu. Haftanın 6 günü 4 çeşit yemeğin 90 liradan servis edildiği lokantanın menüleri “Halil İbrahim Sofrası”na benzetiliyor. Bugün vatandaşlara köylüm çorba, barbekü tavuk, makarna ve salata servis ediliyor. Vatandaşların doyurucu, lezzetli ve uygun fiyatlı yemekleri beğenerek lokantadan ayrıldığı gözlemleniyor. Yarının menüsünde ise mercimek çorbası, mantar sote, bulgur pilavı ve cacık bulunuyor.

mlokanta2.jpg

BİR BENZERİ YOK

Altındağ Belediyesi Millet Lokantası Uygun fiyatlı, besleyici ve kaliteli menüsüyle dikkat çekiyor. Her hafta birçok sosyal medya platformu üzerinden gün gün menülerini duyuran lokantanın bugünkü menüsünde köylüm çorba, barbekü tavuk, makarna ve salata; yarın ise mercimek çorbası, mantar sote, bulgur pilavı ve cacık bulunuyor. 4 çeşit yemeğin sadece 90 liradan servis edildiği lokantaya gelen vatandaşlar memnuniyetini “Halil İbrahim Sofrası”na benzeterek gösterdi. Vatandaşlar özellikle uygun fiyatı ve doyurucu olmasına dikkat çekerek, “Burası Halil İbrahim Sofrası. Ankara’da bir benzeri yok. Kesinlikle diğer ilçelerde de olmalı” dedi.

mlokanta1.jpg

VATANDAŞ AKININA UĞRUYOR

Altındağ Belediyesi Millet Lokantası, öğle molalarını Başkent Millet Bahçesi’nde değerlendiren vatandaşların uğrak noktası oluyor. Altındağ Belediyesi’nin başkente kazandırdığı lokantada haftanın 6 günü 4 çeşit yemek servis ediyor. Salı gününden pazar gününe kadar açık olan lokantada saat 11 ile 17 arasında vatandaşlara uygun fiyatlı ve besleyici yemeklerin olduğu menüler ikram ediliyor. Haftalık belirlenen menülerle servis edilen zengin ve besleyici yemeklerin tadına bakan vatandaşlar Altındağ Belediyesi Millet Lokantası’ndan memnuniyetle ayrılırken henüz gidememiş olanlar da bir an önce yolunun düşmesini arzuluyor.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.