Ankara Kent Konseyi'nin bir sonraki durağı Keçiören

Ankara Kent Konseyi'nin bir sonraki durağı Keçiören

Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Ulus’a yaptığı açıklamada yürütme kurulu toplantılarının her ay farklı bir ilçede yapılacağını ve ev sahibi ilçenin tanıtılacağını duyurdu. Bir sonraki toplantı Keçiören’de gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz günlerde Gölbaşı’nda düzenlenen Ankara Kant Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı’nın ardından Ulus’a konuşan Başkan Halil İbrahim Yılmaz, toplantıların her ay farklı bir ilçede yapılacağını belirtti. Yılmaz, “Gelecek ay düzenleyeceğimiz toplantımızı Keçiören’de yapacağız. Bu toplantılar ile hem kentimizin hem de düzenlenen ilçemizin tanıtımını yapacağız. Bu nedenle her ay farklı bir ilçede yapılacak” diye konuştu. Toplantılarda ev sahibi ilçenin ve Ankara'nın bilinmeyen özelliklerinin ortaya çıkarılacağını ifade eden Yılmaz, konseyin "Bu kente ne verebiliriz" mottosuyla çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

halil-ibrahim-yilmaz.jpg

HER AY BAŞKA İLÇEDE

Ulus’a açıklamalarda bulunan Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, yürütme kurulu toplantılarının her ay yapılacağını ifade etti. Yılmaz, “Kent Konseyi Yürütme Kurulu her ay başka bir ilçede toplanacak. Ağustos ayı toplantımızı Gölbaşı’nda Ankara Yelken Kulübü ev sahipliğinde yaptık. Bu süreç her ay farklı bir ilçemizde devam edecek” dedi.

Ankara Kent Konseyinin çalışmalara son hız devam edeceğini belirten Yılmaz, “Kent Konseyi Ankara’nın en net özeti. Toplumun tüm kesimlerini temsil ediyor. Bizler de ne alabiliriz değil bu kente ne verebiliriz mottosuyla sorumluluk alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

2.jpg

SIRADA KEÇİÖREN VAR

Halil İbrahim Yılmaz, gelecek ay düzenlenecek Ankara Kent Konseyi Yürütme Kurulu Toplantısı’nın Keçiören’de yapılacağını belirtti. Yılmaz, “Önümüzdeki ay toplantımızı Keçiören ilçemizde yapacağız. Keçiören’de yapacağımız toplantıda da ilçemizin tanıtımını yapacağız. Henüz tam adres belli değil ona da Keçiören karar verecek. Böylece gelecek ay da Keçiören ilçemizin tanıtımını yapacağız. Ankara’mızın güzide ilçelerinin önemli ve bilinmeyen özelliklerini ortaya çıkararak bir katma değer yaratacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

ankara-kent-konseyi-foto.jpg

AMAÇ İLÇELERİ TANITMAK

Her ay düzenlenecek toplantılarda ev sahibi ilçenin tanıtımının yapılacağını belirten Halil İbrahim Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Yaptığımız toplantılarda, ev sahipliği yapan ilçeyi tanıtacağız. Geçtiğimiz günlerde düzenlediğimiz toplantıda Gölbaşı’nda bulunan Mogan’ı tanıttık. Toplantıdaki 70 yürütme kurulu üyesi de hem Ankara’nın hem de Gölbaşı’nın tanıtımı ile ilgili fikirlerini söylediler. Bu tanıtıma devam etmek için toplantıyı her ay başka bir ilçede yapma kararı aldık.“

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum