Ankara Büyükşehir Belediyesi asfalt üretecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi asfalt üretecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yakın zaman içinde kendi asfaltını kendi üretmeye başlayacağı öğrenildi. Şu an modern bir asfalt plentinin kurulmaya başlandığı ve 2020 yılı içinde ilk serimin yapılacağı kaydedildi.  

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yakın zaman içinde kendi asfaltını kendi üretmeye başlayacak. Edinilen bilgilere göre artan asfalt giderlerini azaltmak, bozuk yollarla ilgili şikâyetlerin çoğalması ve asfaltın ihaleyle alımından dolayı yaşanan gecikmeyi en aza indirmek için Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

ÖNÜMÜZDEKİ YIL SERİME GEÇİLECEK

Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın talimatıyla üretim için modern teknoloji ile belirlenen bir noktaya asfalt plentinin inşa edilmeye başlandığı öğrenildi. Büyükşehir Belediyesi’nin önümüzdeki 2020 yılı içinde kendi ürettiği asfaltı yollara sereceği aktarıldı. Yapılan bu hizmetle asfalt giderinin yarı yarıya düşeceği ön görülüyor. 

YILLAR ÖNCE DE KENDİ ASFALTINI ÜRETİYORDU

Büyükşehir Belediyesi’nin yaklaşık 6 yıl önceye kadar da Kıbrısköy Mahallesi’ndeki tesislerde kendi asfaltını ürettiği; ancak bilinmeyen bir nedenle üretimin durdurulduğu kaydedildi. 

OSMAN AKDOĞAN/ İLKSAYFA-

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.