Ankara arıcılığın nabzını tutacak! Büyük zirve yarın başlıyor

Ankara arıcılığın nabzını tutacak! Büyük zirve yarın başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın düzenlediği Başkent Arıcılık Zirvesi, 18-19 Ekim tarihlerinde Anfa Fuar ve Kongre Merkezi Altınpark'ta gerçekleşecek.

Küresel iklim değişikliğinin arılar üzerindeki etkisi, apiterapi, arı yetiştiriciliği ve sağlığı, arı ürünlerinin tüketimi ve mevzuat gibi kritik konuların masaya yatırılacağı zirvede, bilim insanları, üreticiler ve sektör temsilcileri bir araya gelecek.

1.jpg

Arıcılığın önemi ve geleceği hakkında kapsamlı bir tartışma platformu sunacak olan etkinlik, sektördeki tüm paydaşlara hitap edecek.

2.jpg

İÇİNDE YOK YOK!

Arıcılık sektörünün karşı karşıya olduğu zorluklar ve çözüm önerileri, arıların sağlığına yönelik yeni teknolojiler ve uygulamalar, arı ürünlerinin sağlık üzerindeki faydaları ve tüketim alışkanlıkları gibi konuların ele alınacağı zirvede, katılımcılar bilgilendirici sunumlar ve atölye çalışmalarıyla buluşacak.

3.jpg

Farkındalık yaratmak ve sektörün gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Başkent Arıcılık Zirvesi, arıcılığın sadece bal üretimi değil, aynı zamanda ekosistemin dengelendirilmesi ve biyoçeşitliliğin korunması için ne kadar önemli olduğunun bir kez daha altını çizecek.

4.jpg

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.