ANKAMOB, Siteler esnafına aşure dağıttı

ANKAMOB, Siteler esnafına aşure dağıttı

ANKAMOB, Siteler esnafına aşure dağıttı. Oda Başkanı Hüseyin Taklacı gazetemize yaptığı açıklamada, “Bugünler bizim için çok önemli. Allah kabul etsin” dedi.

Ankara Mobilyacılar Lakeciler Esnaf ve Sanatkârları Odası (ANKAMOB) içinde bulunduğumuz Muharrem Ayı vesilesiyle siteler esnafına aşure dağıttı. ANKAMOB binası önünde dualar edildikten sonra aşureler yendi. Gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Hüseyin Taklacı, “Böyle günler birlik ve beraberliğimizin simgesidir bugün aşure dağıtımının dokuzuncusunu gerçekleştiriyoruz. Allah kabul etsin” dedi. 

“HER SENE YAPIYORUZ”

dsc_0667.jpg

Oda olarak manevi günlere hassasiyet gösterdiklerini söyleyen Taklacı, “Bugün aşure dağıtımının dokuzuncusunu yapıyoruz. Ramazan ayında, aşure ayında, kutlu doğum haftasında açıkçası manevi günlere her zaman hassasiyet gösteriyoruz. Her kesimin değerlerine sahip çıkarak bu günlere gereken değeri veriyoruz. Çünkü bu günler bizim birliğimizin beraberliğimizin sembolüdür. Bizleri birbirimize bağlar ve güçlü tutar. Bugün ’de aşurelerimizi dağıttık. Mobilyacı, esnaf birçok kişi nasiplendi. Allah kabul etsin” diye konuştu. 

“MANEVİ GÜNLER ÖNEMLİ”

Esnaflar ise her yıl aşure dağıtımını gerçekleştirdiklerini söyleyerek, “Odamız ve biz esnaflar olarak her zaman katkıda bulunuyoruz. Geldik dualarımızı ettik. Böyle günler bizlere manevi destek oluyor. Burada birbirimizle sohbet ediyoruz aşurelerimizi yiyoruz hepimiz aynı yerden nasipleniyoruz. Başta Başkanımıza ve odamızın tüm üyelerine tüm siteler esnafına teşekkür ediyoruz ”ifadelerinde bulundu. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.