Anarakagücü için parola 3 puan

Anarakagücü için parola 3 puan

Yarın 15.30’da Boluspor’a konuk olacak Ankaragücü, sahaya mutlak galibiyet için çıkacak.

TFF 1.Ligin 25. Hafta kapanış karşılaşmasını Bolu’da yapacak olan Sarı lacivertli başkent ekibi geçen hafta aldığı galibiyetini devam ettirerek şampiyonluğun güçlü adaylığından çekilmek istemiyor. Ligin sonra haftalarda galibiyetleri ile söz ettiren Boluspor’a yarın 15.30’da Bolu Atatürk Stadı’nda konuk olacak Başkent ekibi sahaya mutlak galibiyet için çıkacak. 

HEDEF SÜPER LİG

Ankaragücü geçen hafta Gaziantepspor karşısında 4-0’lık farklı galibiyet sonrası son haftalardaki puan kaybına dur demişti. Öte yandan teknik direktör İsmail Kartal’da maç sonrası açıklamasında rotasyona gittiklerini ve galibiyet aldıklarını belirterek hedeflerinin Süper Lig’e çıkmak olduğunu söylemişti. Liderliğin sıkı takipçisi olan Başkent ekibinin liderin 2 puan altında 43 puanla ligde 3.sırada yer alıyor. Ayrıca bu hafta yapılan antrenmanlarda sakatlığı düzelen Ferhat Kiraz’da takımla beraber çalışmalara katıldı. 

GÜÇLÜ BOLU 

Öte yandan Boluspor ise son haftalarda aldığı galibeylerle iyi bir çıkış sağlamış ve ligde 6.sıraya kadar yükseldi. En son İzmir temsilcisi Altınordu’ya karşı deplasmanda  5-1’lik galibiyet alan Bolu ekibi moralleri yüksek şekilde Ankaragücü’nü konuk edecek. Son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan ekip çıkışısını sürdürerek Başkent temsilcisi karşısında evinde galibiyete oynayacak.

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.