Anafartalar Çarşısı'nda ucuz ürüne yoğun ilgi

Anafartalar Çarşısı'nda ucuz ürüne yoğun ilgi

Anafartalar Çarşı'nda gümrük malları ve ihale ürünlerinin satıldığı mağazalar, Ankara'nın en ucuz ürün satılan dükkânları olarak gösteriliyor.

Anafartalar Çarşısı'nın dördüncü katında yer alan 313 ve 321 Nolu İhale Ürünleri Mağazaları, İhale ve Spot Ürünler Satış Noktası ile Gümrük Malları Satış Noktası, 
Ankara'da giyimden dijitale pek çok ürün en uygun ve en düşük fiyatlara satılıyor. Çarşının en üst katındaki dükkânlara vatandaş yoğun ilgi gösteriyor.

Mağaza ve satış noktası olarak hizmet veren dükkânlarda Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın gümrük kapılarında yakaladığı malların yanı sıra Kamu İhale Kurumu'nun elindeki ürünler satılıyor. Piyasa fiyatının yarısına hatta üçte birine pek çok ürünün bulunduğu mağaza ve satış noktaları, Ankara Ulus'ta Anafartalar Çarşısı'nın dördüncü katındaki dükkânlarda vatandaşa sergileniyor. 

FİYATLAR 50 KURUŞTAN BAŞLIYOR

313 ve 321 Nolu İhale Ürünleri Mağazaları, İhale ve Spot Ürünler Satış Noktası ile Gümrük Malları Satış Noktası olarak dört ayrı dükkânda satılan ürünlerin çoğunluğunu elektronik eşyalar oluşturuyor. 50 kuruştan başlayan fiyatlar ile satılan ürünlerin etiketleri, kalitesi ve piyasasına göre değişiklik gösterse de en fazla 50 TL'ye kadar alıcı bulabiliyor. 

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

Ucuz olması kadar geniş ürün yelpazesi de dükkânları, kısa zamanda popüler bir hale getirdi. Giyimden dijitale, elektronikten zücaciyeye çeşitli ürünlerin bulunduğu dükkânlar, gün içerisinde her kesimden vatandaşın kesesine uygun bir ürün içeriği sunuyor. Fiyatların düşük olması nedeniyle Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği dükkânlar, Anafartalar Çarşısı'nın en kalabalık yeri durumunda. Dükkânların müdavimi olan vatandaşlarda var. Emekli Harun Karakulak, ''Bazen haftanın beş günü buraya gelip evin ihtiyaçlarını karşılıyorum. '' diye konuştu.

Uğur DUYAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.