Anafartalar Caddesi’ndeki kaldırımlar vatandaşlara zor anlar yaşatıyor

Anafartalar Caddesi’ndeki kaldırımlar vatandaşlara zor anlar yaşatıyor

Anafartalar Caddesi’ndeki kaldırımların bozukluğuna ve kullanılır haldeki malzemelerin kaderine bırakılmasına vatandaşlar tepki gösteriyor.

Ulus Anafartalar Caddesi üzerinde bulunan kaldırımların ve engelliler için hazırlanmış kılavuz yolların bozukluğu vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Kaldırımların belirli yerleri sökük ve kırık dururken belirli yerlerde toplanmış şekilde durmasıda dikkat çekiyor. 

ANİDEN BOŞLUĞA BASIYORUZ

Cadde boyunca yürüyen vatandaşlar kaldırımlar üzerinde boşluklardan şikayetçi olurken, “Yürürken aniden boşluğa basıyorsunuz ve belimiz için çok sakıncalı oluyor. Bir kaç defa aniden boşluğa bastım ve belimde ağrı meydana geldi Allah korusun başkalarınada bir sakatlığa sebep verebilir. Bunlar küçük şeyler fakat önemli şeyler.  Bu bölgede genelde orta yaş üstü insanlar gezer bu kaldırımların başka yerlerden daha da rahat olması gerekir” dedi. 

KIRIK SÖKÜKLER TOPLANMIŞ

Hasarlı olan kaldırımların ve kılavuz yolların caddenin belirli yerlerinde gelişi güzel şekilde toplanmış olması da dikkat çekiyor. Bir çoğu kullanılabilecek bu malzemeler bilinçsiz vatandaşların ve hırsızların önüne bırakılmış durumda . Caddeyi kullanan vatandaşlar ise Belediyeye ait malzemelerin bu şekilde ziyan olmasına tepki göstererek,“ Bunlar çalınıyor veya zarar verenler oluyor. Yazık bir sürü masraf boşa gidiyor” dedi. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.