Altındağ'dan başkentlilere davet: “Millet lokantasına sizi de bekleriz”

Altındağ'dan başkentlilere davet: “Millet lokantasına sizi de bekleriz”

Altındağ Belediyesi, sosyal belediyecilikte Türkiye’ye örnek olarak sunduğu Ankara'nın ilk Millet Lokantası’na vatandaşları davet etti. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda “Millet lokantasına sizi de bekleriz” denildi.

Altındağ Belediyesi, vatandaşların ekonomik koşullarını göz önünde bulundurarak, herkesin ulaşabileceği fiyatlarda yemek hizmeti sunmayı amaçlayarak kent lokantasını başkente kazandırmıştı. Ankara’da bir ilk olan Altındağ Millet Lokantası, hem lezzetli hem de sağlıklı yemek seçenekleriyle vatandaşların beğenisini kazanmayı sürdürüyor.

altindag-2.jpg

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN ÖRNEK UYGULAMASI

Altındağ Belediyesi, bu uygulamasıyla sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinden birini sergiledi. Vatandaşların temel ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar gerçekleştiren belediye, bu kez de uygun fiyatlı ve kaliteli yemek hizmetiyle vatandaşların karşısına çıktı. Millet Lokantası, hem ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlara destek oluyor hem de sosyal bir buluşma noktası haline geliyor.

altindag-3.jpg

DİĞER BELEDİYELER TAKİBE GEÇTİ

Altındağ Belediyesi’nin Başkent Millet Bahçesi içinde açtığı ve başkentteki ilk olma özelliği taşıyan Millet Lokantası, Ankara’daki diğer belediyelere de örnek oldu. Çankaya Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin izinden giderek Cebeci’de Ankara’nın ikinci kent lokantasını hizmete aldı. Geçtiğimiz günlerde açılan Cebeci Kent Lokantası, hafta içi her gün 12’den sonra günde dört çeşit yemekle vatandaşların karşısına çıkmaya başladı.

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.