Altındağ'da ziyafet: 4 çeşit yemek 90 liraya sunuluyor

Altındağ'da ziyafet: 4 çeşit yemek 90 liraya sunuluyor

Altındağ Belediyesi Millet Lokantası doyurucu, lezzetli ve uygun fiyatlı yemekleriyle vatandaşa ziyafet veriyor. 4 çeşit yemeğin 90 TL’ye sunulduğu lokantada bu haftaki menüler içerisinde etli düğün çorbası, kıymalı musakka ve patates salatası bulunuyor.

Başkent Millet Bahçesi’nde açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Altındağ Belediyesi Millet Lokantası menüsüyle dikkat çekmeye devam ediyor. Birçok platform üzerinden menülerini duyuran lokantanın bu haftaki menüsü dolu dolu. 4 çeşit yemeğin 90 lira olduğu lokantada bu hafta tavuk soteden fırın makarnaya, etli düğün çorbasından kıymalı musakkaya, sebzeli pirinç pilavından peynirli makarnaya doyurucu, lezzetli, kaliteli yemekler servis edilecek.

menuu.jpg

İŞTE GÜN GÜN MENÜ

Altındağ Belediyesi Millet Lokantası Uygun fiyatlı, besleyici ve kaliteli menüsüyle dikkat çekiyor. Her hafta birçok sosyal medya platformu üzerinden gün gün menülerini duyuran lokantanın bugünkü menüsünde köz patlıcan çorbası, bezelye, fırın makarna ve cacık bulunuyor. Yarın menüde etli düğün çorbası, nugget, patates salatası ve yoğurtlu atoma yer verilirken; cumartesi günü kıymalı musakka, tarhana çorbası, sebzeli pirinç pilavı ve karpuz bulunan menü vatandaşları bekliyor. Pazar günü ise menüde domates çorbası, kabak, peynirli makarna ve ayran sunuluyor.

mlokanta2.jpg

ÖĞLE MOLASININ VAZGEÇİLMEZİ

Başkent Millet Bahçesi’nde bulunan Millet Lokantası vatandaşlara sadece 90 liraya haftanın 6 günü 4 çeşit yemek servis ediyor. Salı gününden pazar gününe kadar açık olan lokantada saat 11 ile 17 arasında vatandaşlara uygun fiyatlı ve besleyici yemeklerin olduğu menüler ikram ediliyor. Lokanta özellikle öğle molalarını Başkent Millet Bahçesi’nde değerlendiren vatandaşların akınına uğruyor. Haftalık belirlenen menülerde çorba çeşitlerinden ızgara et, tavuk ve kebap yemeklerine kadar yanında içeceğiyle birlikte vatandaşlara sunuluyor. Menüdeki herhangi bir yemeğin kalmaması durumunda fiyatlarda indirim yapılıyor.

Kaynak:Ulus gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.