Altındağ'da restorasyon heyecanı

Altındağ'da restorasyon heyecanı

Altındağ Belediyesitarafından Hacettepe,Hamamönü ve Hamamarkası'nda yürütülen restorasyon çalışmalarının büyük ölçüde tamamlanması, Ulucanlar ve Sakarya Mahallesi sakinlerini umutlandırdı.

Restorasyon çalışmalarının kısmen de olsa başladığı Ulucanlar ve Sakarya Mahallesi sakinleri, "Restorasyonun tamamlanmasını büyük bir heyecan içinde bekliyoruz." dedi.

Altındağ Belediyesi'nin Hacettepe, Hamamönü ve Hamamarkası'nda yürütülen restorasyon çalışmalarının büyük ölçüde tamamlanması, Ulucanlar ve Sakarya Mahallesi sakinlerini umutlandırdı. Semtin 60 yıllık sakini Osman Taşçı, "Bizim mahallemizde de restorasyon çalışmaları yürütülüyor. Hacettepe, Hamamönü ve Hamamarkası'ndaki çalışmalar tamamlandı. Biz de Ulucanlar'daki restorasyonun bir an önce tamamlanmasını büyük bir heyecan içinde bekliyoruz." dedi. 

RESTORE EDİLMESİ GEREKEN EVLER VAR

dsc_0397.jpg

Hamamarkası'nda yürütülen restorasyon çalışmalarının büyük ölçü de tamamlanması, Sakarya Mahallesi sakinlerini umutlandırdı. Restorasyon sırasının kendi mahallelerine geldiğini belirten semt sakinleri, "Ulucanlar ve Sakarya Mahallesi'nde restore edilmeyi bekleyen pek çok tarihi Ankara evi var. Bu evlerin Altındağ Belediyesi tarafından restore edilmesini bekliyoruz. Umudumuz kısa süre içerisinde Sakarya Mahallesi'nin de Ulucanlar'ın da Hamamönü ve Hamamarkası gibi yenilmesidir. Bunun yakın zamanda gerçekleşmesini bekliyoruz." diye konuştu.

Uğur DUYAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.