Altındağ kupada 4. turda

Altındağ kupada 4. turda

TFF. 3 Lig ekiplerinden Yeni Altındağ Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Hacettepespor’u 2-1 yenerek kupada 4. tura yükseldi.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Turunda iki Başkent ekibi Yeni Altındağ Belediyespor ile  Hacettepespor karşılaştı.TFF.3 Lig'de mücadele eden Yeni Altındağ Belediyespor , TFF 2.Lig' de yer alan rakibi Hacettepespor'u 2-1 mağlup ederek kupada 4. tura yükseldi.

4.TUR 90. DAKİKADA GELDİ

Cebeci İnönü Stadı’nda oynanan karşılaşmada Yeni Altındağ Belediyespor'u üst tura çıkaran golleri 15. dakikada penaltıdan Burhanettin Çakırefe, 90 dakikda ise Hüseyin Korkmaz kaydetti. Hacettepespor'un tek gollünü ise 65. dakikada penaltıdan Soner Dikmen attı.
Maçı tribünden izleyen Kulüp Başkanı Ali Şen, Ziraat Türkiye kupasında iyi gittiklerini, bu performansın lige de yansıyacağını umduğunu belirtti. Özellikle bu maçta, futbolcuların çok iyi mücadele ettiğini dile getiren Ali Şen,  hem futbolcularını hem yeni teknik ekibi tebrik etti.

AKBULUT GALİBİYETLE BAŞLADI 

TFF 3.Lig  1.grupta mücadele eden Yeni Altındağ Belediyespor ligde oyadığı 3 karşılaşmada da yenilince teknik direktör  Mesut Üretir ile yollarını ayırmıştı. Takımın başına ise teknik direktör Mehmet Akbulut getirilmişti. Hacettepespor maçında ilk maçına çıkan yeni teknik ekip sahadan galibiyetle ayrıldı. 

İLERİSİ İÇİN BİZLERE UMUT VERDİ

Yeni Altındağ Belediyespor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Mehmet Akbulut, maçtan sonra yaptığı açıklamasında öz güvenini yitirmiş ligde 3 yenilgi almış bir takıma geldiğini belirterek, "Takımla 2 gün çalışma imkanı bulmamıza rağmen futbolcularımız uzun yıllar beraber çalışıyormuşçasına güzel bir şekilde karşıladılar beni. Bu da beni çok beni mutlu etti. Maça önümüzdeki hafta ligde oynayacağımız maçın provası olarak bakıyorduk. Tabi ki müsabakaya önem verdik. Futbolcularımız çok iyi mücadele ettiler. Ellerinden gelini yaptılar ve performanslarının üstüne çıktılar diye bilirim. Bu dönemde bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Özgüven açısından. Bir üst ligde mücadele eden takımdan alınan galibiyette bizlere ayrıca moral oldu. İlerisi için bizlere umut verdi. Mutluyuz. Rakip takımı da  tebrik ediyorum. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmeye çalışacağız." diye konuştu.

LİGDE DE İYİ YERLERE GELECEĞİZ

Altındağ Belediye Başkan Yardımcısı Cebrail Aslan da, maçı takip edenler arasındaydı. Kupada 4. tura yükselmenin önemli bir başarı olduğunu dile getiren Cebrail Aslan," Lige sizlerin de bildiği gibi kötü bir başlangıç yaptık.3. lige adapte olmaya çalışıyoruz. İlerleyen haftalarda ligde çok daha iyi olacağız. Kupadan elensek bile futbolcu arkadaşlarımızı tebrik edecektik. Çünkü sahada ellerinde geleni en iyi şekilde yapmaya çalıştırlar. Çok iyi mücadele ettiler. Bizlere güzel bir futbol izlettiler. İyi bir futbolun ardında galip gelip adımızı bir üst tura yazdırdığımız için çok mutluyuz. Bu futbolu ve mücadeleyi sergilediğimiz sürece ligde de iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

İbrahim Ethem Ünal/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.