Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı Siteler esnafından tam not aldı

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı Siteler esnafından tam not aldı

Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı ANKAMOB Başkanı Hüseyin Taklacı ve Siteler esnafından ilgi alakası ve hizmetleriyle tam not aldı. 

Yaklaşık 6 ay önce seçilen Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı Siteler esnafından tam not aldı. Gazetemize değerlendirmelerde bulunan Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası (ANKAMOB) Başkanı Hüseyin Taklacı ve Siteler esnafı göreve geldiğinden bugüne Başkan Balcı’dan memnun olduklarını geçmiş dönemlerde görmedikleri ilgi alakayı gördüklerini ifade etti. Taklacı, “Başkanımız 6 ay içerisinde defalarca Siteler’e geldi. Eksiklerimizi dinledi. Bu bizim için büyük bir destek” dedi. 

75683.jpg

ESKİDEN İLÇE AYRIMI YAPILIRDI ŞİMDİ YAPILMIYOR

Gazetemize konuşan Başkan Taklacı ve Siteler esnafı, “Daha önceler burada çalışan esnaf Altındağ’da oturmuyor diyerek açıkçası hizmet çok yapılmazdı. Çünkü esnaf arkadaşlarımızın kimi Keçiören’de kimi Mamak’ta oturuyor. Fakat burası Ankara’nın büyük sanayi merkezlerinden birisi ve böyle olması çok normal. Son 6 aydır Başkan Balcı geldiğinden beri bu ayrımı artık görmüyoruz. Başkanımız sürekli ilgileniyor, sıkıntılarımızı dinliyor, sanayinin eksiğini yerine getiriyor. Bu konuda onda çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

img_5627-1.jpg

SIK SIK ZİYARET EDİYOR

Sözlerine Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı’nın Sitelere sık sık ziyaretine değinerek devam eden Başkan Taklacı ve Esnaf, “Bizi en çok sevindiren durumlardan biri de başkanımızın her zaman sitemizi ve odamızı ziyaret etmesi. Geçtiğimiz günlerde yine aşure günümüze katıldı. Daha önce gelerek sıkıntılarımızı eksiklerimizi dinledi giderdi” dedi. 

asim_balci_siteler_esnafini_ziyaret_etti_h85601_79942.jpg

ÇÖPLER TEMİZLENDİ OTOPARK ÇÖZÜLMEYE BAŞLADI

Sanayi içerisinden otopark ve kirlilik sorununa da belediyenin el attığını söyleyen Başkan Taklacı ve Siteler esnafı, “Sanayimizin büyük sorunlarından birisi otoparktı. Şu an bu sorun kısmen çözülmüş durumda. Sokak aralarında çöp ve kirlilik vardı o sorunumuz çözüldü. Ayrıca bölge bölge yığılmış pislikler vardı. Onlar kaldırıldı. Yani dediğimiz gibi ellerinden geleni yapıyor belediye. Bu konuda çok teşekkür ederiz” dedi.   

Erkal Erdoğan//İLKSAYFA

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.