Altındağ, Ankara'ya örnek oldu: 4 çeşit yemek 90 lira

Altındağ, Ankara'ya örnek oldu: 4 çeşit yemek 90 lira

Altındağ Belediyesinin Başkent Millet Bahçesi’nde açtığı Millet Lokantası diğer ilçelere örnek oldu. Uygun fiyatlı, besleyici ve kaliteli menüsüyle dikkat çeken lokantada, haftanın 6 günü 4 çeşit yemek 90 liraya sunuluyor.

Altındağ Belediyesi Millet Lokantası, Başkent Millet Bahçesi’nde tüm Ankaralılara hizmet vermeye başladı. Pazartesi günleri hariç haftanın her günü 4 çeşit yemek çıkan lokanta uygun fiyatların yanı sıra besleyici ve kaliteli menüsüyle dikkat çekiyor. Haftalık olarak belirlenen menülerde çorba çeşitlerinden et ve tavuk yemek çeşitlerine her gün farklı lezzetler vatandaşlara sunuluyor.

milletlokantasi2-001.jpg

HAFTANIN 6 GÜNÜ ÇEŞİT ÇEŞİT YEMEK

Altındağ’da yaptığı hizmetlerle bilinen Başkan Veysel Tiryaki, tekrar göreve gelmesinin ardından ilçeye kazandırdığı yeniliklere devam ediyor. Ankara’da sosyal belediyeciliğe yeni soluk kazandıran Altındağ Belediyesi’nin Başkent Millet Bahçesi’nde hizmete açtığı Millet Lokantası, vatandaşlara haftanın 6 günü 4 çeşit yemek sunuyor. Salı gününden pazar gününe kadar açık olan lokantada saat 11 ile 18 arasında vatandaşlara uygun fiyatlı ve besleyici yemeklerin olduğu menüler ikram ediliyor. Haftalık belirlenen menülerde çorba çeşitlerinden ızgara et, tavuk ve kebap yemeklerine kadar yanında içeceğiyle birlikte vatandaşlara sunuluyor.

milletlokantasi5.jpg

SADECE 90 LİRA

İlk Sayfa gazetesi muhabirinin ziyaretinde mercimek çorbası, ızgara köfte, patates kızartması ve pilav menüsü bulundu. Fix menü olarak adlandırılan menü için 90 lira ödeniyor.

Menüdeki herhangi bir yemeğin kalmaması durumunda yemeğin fiyatı düşürülüyor. Vatandaşların sadece çorba almak istemesi durumunda ödenmesi gereken tutar 35 lira oluyor. Menü yanında ayrıca içecek alınması durumunda ise su 10, sade soda 20, fanta ve kola 35 liradan satışa sunuluyor.

milletlokantasi6.jpg

MİLLET LOKANTASI’NDA BUGÜN

Millet Lokantası’nın haftalık menüsünde bugün menüsünde ezogelin çorba, fırın kanat, pirinç pilavı ve ayran; yarın, şehriye çorbası, soslu makarna, sebze kızartma ve yoğurt; cumartesi günü domates çorbası, tavuk sote, pilav ve karpuz; pazar günü ise köz patlıcan çorbası, islim kebabı, pirinç pilavı ve yeşil salata olacak.

Kaynak:İlk Sayfa gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.