Altın madalya geldi: Minderde bir "Bozkurt"

Altın madalya geldi: Minderde bir "Bozkurt"

EURO 2024'te attığı gol sonrası sevincini bozkurt işaretiyle yaşayan Merih Demiral gündemden hala düşmemişken, bir sevinç de güreşte Avrupa Şampiyonu olan milli güreşçimiz Alperen Berber'den geldi.

Merih Demiral'in yaptığı bozkurt işareti dünya gündemine otururken, bu kez de milli güreşçimiz Alperen Berber, zaferini bozkurt işaretiyle kutladı. A Milli Takımımızın 2-1 kazandığı Avusturya maçında yıldızlaşan Merih Demiral'in Euro 2024'te yaptığı bozkurt işareti gündem yaratmış, UEFA tarafından soruşturma başlatılmıştı. Benzer bir kutlama da bu kez minderden geldi.

BOZKURT SELAMI VERDİ

Sırbistan'da düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası'nda grekoromen stil 82 kilogramda şampiyon olan milli sporcumuz Alperen Berber, zaferini bozkurt işaretiyle kutladı. Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü'nün milli sporcusu olan Alperen Berber, grekoromen stil 82 kg kategorisinde rakiplerini mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

MERİH DEMİRAL DA YAPMIŞTI

A Milli Takımımızın Avusturya'yı mağlup ettiği karşılaşma sonrası, milli futbolcumuz Merih Demiral, attığı 2 golün yanı sıra Avusturya'ya inat yaptığı bozkurt selamıyla Almanya'dan büyük tepki almıştı. UEFA, Merih Demiral hakkında soruşturma başlatmıştı.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.