Altay Bayındır takımdan ayrılıyor mu?

Altay Bayındır takımdan ayrılıyor mu?

Manchester United’da forma giyen Altay Bayındır, UEFA Avrupa Ligi'nde eski takımı Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde TRT Spor’a özel açıklamalarda bulundu.

Manchester United’da forma giyen Altay Bayındır, UEFA Avrupa Ligi'nde eski takımı Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesinde TRT Spor’a özel açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli kulüpte geçirdiği dönemden bahseden Altay, eski takımıyla karşı karşıya gelmenin kendisi için büyük anlam taşıdığını dile getirdi.

"FENERBAHÇE'DE TARİFİ ZOR DUYGULAR YAŞADIM"

NTV Spor'un haberine göre Fenerbahçe’de çok sayıda unutulmaz anı yaşadığını belirten Altay Bayındır, “Bu maç benim için gerçekten çok özel olacak. Fenerbahçe’de oynadığım dönemde tarif edilmesi zor duygular yaşadım, bu da onlardan biri olacak” dedi. Altay, sarı-lacivertli takımda hem güzel hem de zorlu anlar geçirdiğini belirterek, taraftarın şampiyonluk özleminin oyuncular üzerinde baskı yarattığını söyledi.

"BİRLİK BERABERLİK KOPMUŞTU"

Fenerbahçe’deki son sezonuna değinen Bayındır, o dönemde takım içindeki birlik beraberliğin zayıfladığını ifade etti. “Oynadığım süre boyunca ciddi bir hatam olmadı ama uzun yıllar şampiyon olamamanın verdiği gerilim zaman zaman tepkilere yol açtı” şeklinde konuştu. Bayındır, yaşadığı sakatlık sürecine de değinerek, doktorların bu süreçte oynayabilmesini şaşkınlıkla karşıladığını belirtti.

"SÖZLEŞMEMİ UZATTIM VE FENERBAHÇE’YE PARA KAZANDIRDIM"

Altay Bayındır, Fenerbahçe’den ayrılmadan önceki transfer süreci hakkında da konuştu. Sözleşmesinin sona ermesine rağmen bonservissiz ayrılmayı doğru bulmadığını belirten Bayındır, “Sözleşmemi uzatarak Fenerbahçe’ye para kazandırdım. Bu, benim karakterime yakışan bir davranıştı” dedi.

"TEN HAG’LA OYNAMAMAM ÜZERİNE KONUŞTUK"

Manchester United’da fazla forma şansı bulamaması hakkında da açıklamalarda bulunan Altay, teknik direktör Erik ten Hag ile bu durumu görüştüğünü ve hocasının kararlarına saygı duyduğunu söyledi. Ancak sahada oynamak için her türlü çabayı gösterdiğini belirten Altay, “Ben sadece sahaya odaklanıyorum ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum” dedi.

"TAKIMDA ANTONY İLE İYİ ANLAŞIYORUM"

Altay Bayındır, Manchester United’daki en iyi anlaştığı ismin Antony olduğunu belirterek, “Onunla farklı bir iletişimimiz var. Zor günler geçirdi ama umarım yakında daha fazla süre alır” diye konuştu. Ayrıca Casemiro, kaleci Tom Heaton ve Bruno Fernandes ile de iyi ilişkiler kurduğunu belirtti.

Altay Bayındır’ın bu açıklamaları, Fenerbahçe ile oynanacak kritik karşılaşma öncesi hem duygusal hem de profesyonel bir bakış açısı sundu.

Kaynak:Haber Merkezi/ gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.