AKM'de dondurma ve tatlı festivali tatlı sevenleri bekliyor

AKM'de dondurma ve tatlı festivali tatlı sevenleri bekliyor

Ankara’da bu yıl ilki düzenlenen, Kültür ve Turizm Bakanlığınca da desteklenen AKM’deki ‘Dondurma ve Tatlı Festivali’ renkli anlara sahne oluyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle gerçekleştirilen Ankara Dondurma Festivali, Atatürk Kültür Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor. Cuma günü kapılarını açan ve bu yıl ilki düzenlenen festivalde Başkentlilerin tatlı bir hafta sonu geçirmesi planlanıyor. Festivalde atölye çalışmaları, konserler, yarışmalar ve çocuklar için animasyon gösterilerinin yanı sıra birbirinden farklı hediyeler ve ikramlar ziyaretçilere sunulacak.

1 TEMMUZ PAZAR GÜNÜNE KADAR ZİYARET EDİLEBİLECEK

2.jpeg

Ankara’da bu yıl ilki gerçekleştirilen dondurma festivali Atatürk Kültür Merkezi’nde ziyaretçilerini bekliyor. Zirve Fuar tarafından gerçekleştirilen ve Cuma günü başlayan Ankara Dondurma Festivali 1 Temmuz Pazar gününe kadar devam edecek. Sadece çocukların değil büyüklerinde keyifli bir hafta sonu geçirmesine neden olacak etkinlik, başkentin en tatlı organizasyonu olarak kayıtlara geçecek.

BİRÇOK ETKİNLİK ZİYARETÇİLERLE BULUŞACAK

Çok sayıda büyük marka Ankara’da tatlı bir iz bırakmak için festivalde buluşarak, etkinlik boyunca yeni ürünlerini Başkentlilere sunmanın heyecanını yaşayacak. Dondurmanın serinleten, tatlının sıcaklık veren hissini bir arada sunulduğu organizasyonda; atölye çalışmaları, dans gösterileri, dondurma ikramları, yarışmalar ve daha birçok etkinlik ziyaretçiler ile buluşacak.

MİNİK ZİYARETÇİLER UNUTULMADI

dondurma-kiz.jpg

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle gerçekleştirilen festivalde, minik ziyaretçiler ise unutulmayacak. Çocukların festival alanında hoşça vakit geçirmeleri için birbirinden farklı eğlenceli oyun alanları oluşturularak; çocuk animasyon gösterileri, konserler ve aktiviteler düzenlenecek. Bunların yanı sıra festival boyunca çeşit çeşit hediyeler dağıtılacak.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.