Ak Partisiz Erdoğan  için uğraşıyorlar

Ak Partisiz Erdoğan için uğraşıyorlar

Ak Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, “Ak Partisiz Erdoğan için uğraşıyorlar” dedi.

Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği 9’uncu Uluslararası Ramazan Etkinlikleri Azerbaycan Gecesi’nde söz alan Ak Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu uluslararası şer odaklarının Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı sistemini engelleyemeyeceklerini gördükleri için Ak Partisiz Erdoğan projesi için uğraştıklarını belirterek vatandaşları bu oyuna gelmemeleri konusunda uyardı. 

AK PARTİSİZ ERDOĞAN PROJESİ İÇİN UĞRAŞIYORLAR

Keçiören Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde konuşan Gündoğdu, “Uluslararası şer odakları 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımızı ve Cumhurbaşkanlığı sistemini engelleyemeyeceklerini gördükleri için Ak Partisiz Erdoğan projesi için uğraşıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan’a evet Ak Parti’ye hayır diyorlar. Yeni sistem güçlü parlamento, güçlü Cumhurbaşkanlığı sistemidir. Cumhurbaşkanı Siyonizm ile FETÖ ile mücadele için gerekli yasayı meclisten istediğinde gerekli yasayı çıkaracak sayıda Ak Parti milletvekili yoksa, Cumhur İttifakı anayasayı değiştirecek çoğunlukta değil ise, bu başkalarının ekmeğine yağ sürer, bu milletin değil” dedi. Vatandaşları bu konuda uyaran Gündoğdu, Keçiören’in gaziler diyarı bir ilçe olduğuna da değinerek, “Keçiören 15 Temmuz da kırmızı çizgi olarak ezanları dindirtmeyiz, bayrağı indirtmeyiz, milletin namusunu çiğnetmeyiz ve vatanı böldürtmeyiz demişti. Böldürtmeyenlere selam olsun 24 Haziran’da da Keçiören halkı aynısın yapacaktır” dedi.

YAŞANANLAR İNSANLIK SAVAŞI

Zaman zaman hilal ve haçın savaşını gördüğümüzü söyleyen Gündoğdu mazlum coğrafyalarda yaşananların bir insanlık savaşı olduğuna da değindi. İnsanlık savaşının arkasında ise Siyonizm ve emperyalizm olduğunu dile getiren Gündoğdu, “Siyonist ve emperyalist güçler genelde Türk dünyasını, İslam dünyasını ve Afrika kıtasını sömürmek için 3 projeyi hayata geçirirler. Birincisi terör örgütü kurup o ülkelerin başına bela etmek, ikincisi 10-15 yılda bir darbe yapmak, üçüncüsü terör ve darbeyle IMF’ye mahkûm hale getirip borç para verip emir alır hale getirmek” dedi.

ABDÜLHAMİD GİTTİĞİ GÜN OSMANLI DEVLETİ DE BİTTİ

24 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimlere işaret eden Gündoğdu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Abdülhamit Han gibi hedeftedir. Çünkü tüm Siyonistler Osmanlı ile hiçbir sorunumuz yok Abdülhamit Han gitsin yeter dediler, içerideki piyonlarda Uluslararası şer odaklarının emirlerini yerine getirerek Abdülhamid’i tahttan indirdiler. Abdülhamid gittiği gün Osmanlı Devleti de bitti” dedi.

MAZLUM COĞRAFYALAR ARTIK UYANDI

Günümüzde ise Türk ve İslam coğrafyaları ile mazlum coğrafyaların uyandığına dikkat çeken Gündoğdu, “Şimdi Türk ve İslam coğrafyaları ile mazlum coğrafyalar uyandı ve diyorlar ki; ‘Ey Siyonistler Abdülhamid Han’ı devirdiniz, Menderes’i idam ettiniz, Özal’ı zehirlediniz, Erbakan’ı koltuğundan indirdiniz, Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirtmeyeceğiz, Türkiye’nin liderliğine engel getirmeyeceğiz’ diyorlar. Uluslararası şer odakları ya cephede kendileri gelirler ya da vekâleti başkasına verirler. Karabağ’da vekâleti, Ermenistan çetesine verdiler, 15 Temmuz’da vekâleti FETÖ hainine verdiler, şimdi vekâlet Afrin’de PKK’lı hainlerde. PKK ve terörü bitirmek için programına tek kelime yazmayan siyasetçilerde onların yandaşlarıdır” dedi.

TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL

Sözlerine bir hadisi örnek göstererek devam eden Gündoğdu yeni Türkiye’nin Recep Tayyip Erdoğan sayesinde güçlü olduğunu belirtti. Gündoğdu,  “Peygamber efendimiz sizden birisi kötülük gördüğünde onu eliyle düzeltsin, buna gücü yetmezse diliyle düzeltsin, buna da gücü yetmez ise kalben buğz etsin bu da imanın en zayıf noktasıdır buyuruyor. Bende diyorum ki bizim iktidarımızın ilk 7-8 yılı da dâhil eski Türkiye sadece kalben buğz edebilen bir Türkiye iken bugün dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan sayesinde eliyle diliyle her şekilde düzelten bir ülke oldu” ifadelerini kullandı.

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.