AK Parti'den Vefa Komisyonu

AK Parti'den Vefa Komisyonu

AK Parti, geçmişte partinin çeşitli kademelerinde görev almış ancak bir sebeple partiyle yollarını ayırmış eski yöneticiler, Genel Merkez’in talimatıyla il ve ilçelerde kurulan “Vefa Komisyonu” tarafından ziyaret edilmeye başlandı.  

AK Parti Genel Merkezi, geçmiş dönemlerde parti içinde yönetici olarak görev almış; ancak bir sebeple parti ile yolları ayrılmış kişilerin gönüllerini yeniden kazanmak için harekete geçti. 

AHDE VEFA ZİYARETLERİ

AK Parti’nin Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun talimatıyla partinin il ve ilçe teşkilatlarında “Vefa Komisyonu” kurulduğu öğrenildi. Bu komisyon aracılığıyla partinin çeşitli kademelerinde görev almış eski yöneticilere, görevlendirilmiş kişiler tarafından ziyaret gerçekleştirildiği kaydedildi. 

İL VE İLÇELERDE ÖZEL EKİPLER KURULDU

Vefa Komisyonu için il ve ilçe teşkilatlarında özel bir ekip kuruldu. İlgili komisyondaki görevliler geçmişte belediye başkanlığı, il ve ilçe başkanlığı ile yardımcılığı, meclis üyeliği gibi çeşitli kademelerde partide görev almış kişilerin kapıları çalınmaya başladı. Partide görev almış ancak vefat etmiş eski partililerin ise ailelerine ziyaret gerçekleştiriliyor. 

UZUN UZUN KONUŞULUYOR

Vefa Komisyonu’nun ziyaretlerine belediye başkanları ile ilçe başkanları da katılım sağlayabiliyor. Ziyaretler birkaç saat sürebiliyor. Ziyaretlerde bazı sorular da yöneltiliyor.  Edinilen bilgilere göre “En son ne zaman partiden arandınız?”, “En son ne zaman partiye geldiniz?”, “Partideki çalışmaları nasıl buluyorsunuz?” gibi çeşitli sorular soruluyor. Ziyaretine gidilen bazı kişilerin geç kalınan bu ziyaretler gerekçesiyle sitemkâr davrandığı, bazı kişilerin ise yıllar sonra yeniden hatırlanmaktan çok memnun kaldığı aktarılıyor.  

ZİYARETLER RAPOR HALİNE GETİRİLİYOR

Partinin eski yöneticilerine yapılan ahde vefa kapsamındaki ziyaretlerin Vefa Komisyonu ekiplerince raporlandığı ve hazırlanan raporların ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’na gönderildiği kaydediliyor.

OSMAN AKDOĞAN/ İLKSAYFA-

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.