AK Parti’den Sandıklı için genç aday adayı

AK Parti’den Sandıklı için genç aday adayı

Bölgenin sevilen isimlerinden Ahmet Kürşat Çanak, Ak Parti’den Sandıklı Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Çanak, “Sandıklı'yı daha yaşanabilir, modern bir ilçe haline getirmek için çalışacağım” dedi.

Yaklaşan yerel seçimler ile il ve ilçelerde belediye başkan aday adaylarının yarışı gün geçtikçe hızlanıyor. Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinin sevilen isimlerinden biri olan Ahmet Kürşat Çanak, Sandıklı Belediyesi’ne AK Parti çatısı altında aday adayı olduğunu açıkladı. Genç başkan aday adayı Çanak, "Sandıklı'yı daha yaşanabilir, daha modern bir ilçe haline getirmek için var gücümle çalışacağım” ifadeleri ile iddiasını ortaya koydu.

sandikli.jpg

GÜZEL PROJELER YAPACAĞIZ

Sandıklı'nın Ankara’da temsilcisi olarak bilinen Ahmet Kürşat Çanak, yaptığı açıklamada ilçesine hizmet etmek ve kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla Ak Parti'den belediye başkanlığı için aday adaylığına başvurduğunu belirtti. Kendisini bu önemli göreve layık görenlere teşekkür eden Çanak, "Sandıklı'yı daha yaşanabilir, daha modern bir ilçe haline getirmek için var gücümle çalışacağım. Halkımızın desteğiyle birlikte güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

sandikli1.jpg

UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Ak Parti'nin genç ve dinamik kadrosuna uyumlu bir şekilde hizmet etmeye hazır olduğunu vurgulayan Çanak, partisinin ilçe teşkilatıyla birlikte uyum içinde çalışarak Sandıklı'nın geleceğine pozitif etkiler sağlamayı hedeflediğini ifade etti. Çanak’ın aday adaylığı açıklaması, ilçede heyecan ve ilgiyle karşılanırken, Ak Parti içerisindeki süreçte de geniş bir destek bulması bekleniyor. Sandıklı halkının ve partililerin merakla beklediği seçim süreci, Ahmet Kürşat Çanak’ın projeleri ve halka yönelik vaatleriyle daha da renklenecek gibi görünüyor.

Faruk Gökyurt / gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.