AK Parti'den belgeli iddia: “Yavaş, tiyatro oynuyor”

AK Parti'den belgeli iddia: “Yavaş, tiyatro oynuyor”

AK Partili isimler, Mansur Yavaş'ın okul temizliği çalışmalarının tiyatro olduğunu iddia ederek sosyal medyada belgeli paylaşım yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başlattığı okul temizliği çalışmaları, siyasi tartışmalara sahne oldu. AK Parti'li isimler, Yavaş'ın bu konuda tiyatro oynadığını ve kamuoyunu yanıltmaya çalıştığını iddia etti.

abb-3.jpg

DAHA ÖNCE REDDEDİLMİŞ

AK Parti Keçiören ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Avukat Fatih Ünal ile Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Yalçın, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarda dikkat çekici iddialarda bulundu.

abb-2.jpg

Ünal, Yenimahalle ve Keçiören Kaymakamlıklarının daha önce okul bahçelerinin temizlenmesi için Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne başvuruda bulunduğunu, ancak belediyenin çeşitli gerekçelerle bu başvuruları reddettiğini belirten belgeleri paylaştı.

abb-4.jpg

Ayrıca, Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün de Büyükşehir'den temizlik konusunda yardım talebinde bulunduğunu ve bu talebin de geri çevrildiğini ifade etti.

abb-5.jpg

“KAMUOYUNDA ALGI YARATMAYA ÇALIŞIYOR”

Nihat Yalçın ise Mansur Yavaş'ın bu tutumunu "tiyatro" olarak nitelendirerek, belediye başkanının sadece görüntü vermek amacıyla böyle bir çalışma başlattığını savundu. Yalçın, Yavaş'ın okul temizliği konusunda yaptığı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını ve kamuoyunda okulları belediyenin temizlediği algısını oluşturmaya çalıştığını belirtti.

abb-6.jpg

AK Partili isimlerin bu iddiaları, Mansur Yavaş'ın okul temizliği çalışmalarıyla ilgili yeni bir tartışma başlattı. Yavaş'ın bu iddialara nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu.

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.