AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Türkayık: Rehavet yok

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Türkayık: Rehavet yok

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, her seçimde rekor oranda oy almalarına rağmen rehavete kapılmamak için kendilerini sürekli telkin ettiklerini belirterek, “Rehavete kapılmadık, kapılmayacağız; çalışacağız” dedi. 

AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin gazetemize açıklamalarda bulundu.

AK Parti teşkilatının her an seçimlere hazır olduğunu belirten Türkayık, “Bu sadece söylemde değil gerçekten de öyle olduğunu bundan önceki seçimlerde de ispatladık. Yeni bir seçim (Cumhurbaşkanlığı seçimi) atlattığımız için teşkilat olarak seçim koordinasyon merkezi noktasında olsun, diğer sandık görevlileri noktasında olsun hazırlığımız tamam” dedi. 

dsc_0003.jpg“HER KAPIYI ÇALACAĞIZ”

Seçim gününe kadar sahada el sıkmadık seçmen bırakmamak için gece-gündüz demeden büyük bir ekiple çalıştıklarını anlatan Türkayık, “SKM’miz resmi olarak açılmamış dahi olsa biz çalışmaları sahada aktif bir şekilde yapıyoruz. Tüm ekibimizle sahadayız. Ana kademede bulunan 100 kişilik, 21 mahallemizde ise örgütlü bir teşkilat olarak sahada çalışan 300-350 kişilik aktif bir şekilde çalışan bir ekibimiz var. Bununla beraber SKM’de ve hiç teşkilatta olmamasına rağmen sahada gönüllü çalışan arkadaşlarımız var” diye konuştu.  

“REHAVETE KAPILMIYORUZ”

Ankara’daki metropol ilçeler arasında AK Parti’ye oy oranında en fazla desteği veren Pursaklar’da yine bir rekora imza atmak için gece-gündüz demeden çalıştıklarını aktaran İlçe Başkanı Türkayık, “Bize ’Pursaklar rahat, sıkıntı yok’ denildiğinde ben diyorum ki ‘zor olan mevcudu elde tutmaktır.’ 2014 Mart yerel seçimlerinde aldığımız oy yüzde 64’e yakındı, MHP’nin ise yüzde 27 oyu vardı. O zamandan bu zamana kırılmalar, ayrılmalar oldu… Yine en son Cumhur İttifakı olarak girdiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın Cumhurbaşkanımıza Pursaklar olarak yüzde 78.10 oranında bir oy verildi. Bu bizi rehavete iter mi? Biz kesinlikle rehavet noktasında sürekli kendi kendimize telkin veriyoruz” şeklinde konuştu. 

51472338_2469012126446515_7078797164045926400_n.jpgHERKESİN KAPISINI ÇALACAĞIZ

Sandık bazlı bir çalışma yürüttüklerinin bilgisini veren Türkayık, “Geçtiğimiz seçimlerde de sandık bazlı çalışmış ilçemizdeki 25 bin haneyi ziyaret etmiştik. Elhamdülillah bunu kayıtlarıyla da tescillemiştik. Yine Kapı kapı seçmenlere ulaşıyoruz, yine herkesi ziyaret edeceğiz. Evde bulamadığımız vatandaşlarımızı daha sonra yeniden ziyaret ediyoruz. Oy oranında en fazla desteği versek de hiçbir zaman rehavete kapılmadık, kapılmayacağız da. Önce Allah’a güveniyoruz. Tabi gayret etmenin, çalışmanın da gerekliliğine inanıyoruz” değerlendirmesini yaptı.  

YILMAZ, HERKESÇE SEVİLEN BİR İSİM

İlçe Başkanı Türkayık, Cumhur İttifakı’nın adayı Ayhan Yılmaz’la ilgili bilgi vererek şunları söyledi: “Ayhan Yılmaz başkanımız, bölgemizde çok sevilen ve tanınan isim olmasından dolayı kabul görüyor. Her gittiğimiz toplantıda hiç ummadığımız birisi geliyor ve ‘Sayın Başkanım geçmişte (Büyükşehir Genel Sekreterliği döneminde) sizin yanınıza gelmiştik ve bize çok yardımcı olmuştunuz’ diyor. Ayhan Bey tecrübeli, deneyimli birisi. Pursaklar’ımız için büyük bir fırsat.” 

PURSAKLAR’DA REKOR ÜSTÜNE REKOR

Türkayık, belediye başkan aday adaylığı için Ankara’da en fazla başvurunun Pursaklar’da olduğunu hatırlatarak, “26 tane belediye başkan aday adayı bize müracaatta bulundu. Bu bir yerde partimize teveccühün göstergesi olduğu için Elhamdülillah memnun olduk. Diğer partilerin belediye başkanlığı adaylığı ve meclis üyesi adaylığı noktasında çok zorlandığını görüyoruz. Ama AK Parti’de öyle bir şey yaşanmadı” ifadelerini kullandı.

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.