AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Destici: İdam isteyeceğiz

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Destici: İdam isteyeceğiz

Cumhur İttifakı'yla birlikte seçimlere girecek BBP'nin lideri Mustafa Destici, Meclis'e girdiklerinde ilk olarak teröristler, çocuk istismarcıları ve tecavüzcüler için idam teklifi vereceklerini açıkladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin geleneksel olarak düzenlediği iftar programında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ataköşk Otel'de önceki akşam düzenlenen programa siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, şehit yakını ve gaziler ile çok sayıda davetli katıldı.  

TÜRKİYE'NİN SORUNLARINI "CUMHUR" ÇÖZER

Aynı zamanda AK Parti'nin Ankara Milletvekili Adayı Destici, "İçinden geçtiğimiz şartlar ve süreç, karşı karşıya kaldığımız uluslararası meseleler, artık devletimizin bekasını, ülkemizin bütünlüğünü, milletimizin birliğini ve dirliğini tehdit eder hale gelmiştir" diyerek, konuşmasında bazı siyasi partilerin yanlış yolda yürüdüğünü iddia etti. Türkiye'nin bağımsız olabilmesi için birlik olmanın gerekliliğini vurgulayan Destici, sözü AK Parti, MHP ve BBP'nin oluşturduğu Cumhur İttifakı'na getirerek, "Cumhur İttifakı bu hassasiyeti en âli duygularla taşıyan ve devlet-i ebed müddet anlayışının temsilcisi olan bizlerin oluşturduğu bir ittifaktır. Milli ve yerli unsurların , vatan sevdalısı maneviyatçıların öncülük ettiği bir ittifaktır. Önceliği, Türkiye birliği ve Türk İslam Coğrafyasıdır.Türkiye, problemlerini, bu ‘Milli mutabakat" etrafında çözerken, daha güçlü bir Türkiye için gerekli adımları da yine bu 'milli mutabakat' ile sağlayacaktır" dedi. 

HER DAİM HAKLININ YANINDA DURACAĞIZ 

Cumhur İttifakı'nın önemine bir kez daha değinen Destici, "Cumhur İttifakı,  Türkiye’nin bağımsız bir ülke ve bölünmez bir vatan olarak kalabilmesinin teminatıdır. Bizler Cumhur İttifakı'yla, daha şeffaf ve daha temiz bir siyasetle sarsılmaz temellerin atılacağına inanıyoruz. Biz, bize uyana, doğrularımızla örtüşene, devletimizin, milletimizin geleceğiyle örtüşene 'evet' deriz. Devletimizin, milletimizin ve ülkemizin aleyhinde, kim ne getirirse getirsin, babamızın oğlu bile olsa 'evet' demeyiz. Bugün baktığımızda 'evet' kararımızda ne kadar haklı olduğumuzu daha da net görüyoruz. Kimseye diyet borcumuz yok. Doğru bildiğimiz hakikatin yanında durduk ve bundan sonra da duracağız inşallah" şeklinde konuştu. 

DAHİ İYİ TÜRKİYE İÇİN HARÇ TAŞIMAYA TALİBİZ 

Destici, 24 Haziran'dan sonra var güçleriyle millete hizmet etmeye devam edeceklerini kaydederek, "Bizler Büyük Birlik Partisi olarak, 24 Haziran’dan sonra millet için devleti yaşatmanın erdemini daha da ileriye taşımış olacağız inşallah. Halka hizmet hakka hizmettir düsturuyla; gayemiz millet, davamız millet, derdimiz millet. Hep birlikte söz sahibi olmak için, bir taş koyulacaksa bir taş da biz koymaya, bir köprü kurulacaksa o köprüye harç taşımaya biz de talibiz. Bir gönül yapılacaksa biz ona talibiz" ifadelerini kullandı. 

TERÖRE KARŞI KARARLI BİR MÜCADELE

Terörle mücadele konusunda da konuşan Destici, "Biz her zaman 'Müzakere değil mücadele' dedik. Terörün tüm unsurlarına karşı mücadele dedik. Dağdaki teröristle mücadele edildi ama şehirdekiler ihmal edildi. Yani kamu kurumlarına yerleşmiş belediyelere yerleşmiş  Meclise kadar uzanmış olanlar ihmal edildi. Biz hep başından beri terörün tüm unsurlarına karşı ciddi kararlı ve topyekun bir mücadele  olması lazım dedik. Şimdi bu mücadele var , şimdi yapılıyor. Şimdi terörün tüm unsurlarına karşı ciddi kararlı bir mücadele sergileniyor. Biz de bu mücadeleyi destekliyoruz" dedi. 

OYLAR AK PARTİ'YE

Büyük Birlik Partisi'nin Meclis’e AK Parti listelerinden gireceğini hatırlatan Destici şunları söyledi: "Kurucu genel başkanımız,  şehidimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun ideallerini, Büyük Birlik’in misyonunu mücadelesini parlamentoda sürdüreceğiz. Bu salondaki her kardeşimin , beraber yürüdüğümüz her dava arkadaşlarımızın sesi olacağız. El alan değil, el veren güçlü bir Türkiye için, oylar Ak Parti’ye, Büyük Birlik Meclis’e! diyoruz."

İLK İŞİMİZ İDAM TEKLİFİ VERMEK OLACAK

Meclis'e girdiklerinde yapacakları ilk icraatları açıklayan Destici, "Büyük Birlik Partisi olarak meclise girdiğimizde, ilk işimiz idam teklifi vermek olacak. Bu teklifi kimler için vereceğiz? Çocuk istismarcıları, tecavüzcüler ve bu milletin evladına; asker ve polislerimize silah sıkmış hain teröristler için vereceğiz. Bu devletin varlığına, ülkenin bütünlüğüne, milletin istiklali ve istikbaline, evlatlarımızın canına kasteden bu hainler için idam artık gelsin diyeceğiz" diye konuştu. 

MEMLEKET SEVDALILARI HAİNLİĞE KARŞI ÇIKTI

15 Temmuz hain darbe girişine de ayrı bir parantez açan Destici, "15 Temmuz gecesi, milletin iradesine, birlik ve beraberliğimize kastedildi. Çok şükür ki, kahraman milletimiz, daha ilk dakikasından itibaren ferasetiyle olayı kavradı. O parti bu parti demeden, derdi dermanı bu topraklar olan, bu memlekete gönül vermiş herkes  ihanete karşı çıktı.Şimdi, 15 Temmuz sonrasında, elimize geçen fırsatı heba etmeyelim" şeklinde konuştu. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.