AK Parti Altındağ İlçe Ahmet Karaca, fiyatlara fahiş zam uygulayan fırsatçılara karşı denetim yapmaya başladı

AK Parti Altındağ İlçe Ahmet Karaca, fiyatlara fahiş zam uygulayan fırsatçılara karşı denetim yapmaya başladı

AK Parti Altındağ İlçe Ahmet Karaca, dövizi bahane edip fiyatlara fahiş zam uygulayan fırsatçılara karşı sahada denetim yapmaya başladıklarını söyledi.

AK Parti Altındağ İlçe Başkanlığı, dövizdeki yükselişi fırsat bilip stokçuluğa başlayanlar ile dolarla alım-satım yapmamasına rağmen etiket fiyatlarıyla oynayan ilçe sınırlarındaki fırsatçılara savaş başlattı. Gazetemize konuşan İlçe Başkanı Ahmet Karaca, gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretleri sırasında fırsatçılık denetimi de yaparak fırsatçılara göz açtırmadıklarını açıkladı.  

SAHADA DENETİM

Fırsatçılık yapanlarla ilgili ilgili kurumlara olduğu kadar ilçe teşkilatlarına da çok sayıda ihbar geldiğini kaydeden İlçe Başkanı Ahmet Karaca, “İlgili bakanlık ve kurumlarımız gibi biz de ekibimizle birlikte zabıta ile ortaklaşa piyasada dolaşıyoruz. Son günlerde zamlanan ürünleri ekiplerimizle birlikte inceliyoruz. Fırsatçılık tespit ettiğimiz durumun ardından o kişiler ilgili birimlere bildiriyoruz” dedi. 

FIRSATÇILARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Devletin tüm birimleriyle birlikte fırsatçılara göz açtırılmadığını da kaydeden Başkan Karaca, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm birimlerimizle sürekli denetim içerisindeyiz. Devletimiz bu konuda bütün ekibini yönlendiriyor” diye konuştu.

İNSANLAR BİLİNÇLENDİ 

Türkiye’nin, döviz üzerinden yıpratılmaya çalışılmasındaki oyunların boşa çıkmaya başladığını da kaydeden İlçe Başkanı Karaca, “İnsanlarımız geçmişte en ufak zamda tencere, tava sokağa çıkıyordu. Şimdi vatandaşlar bilinçlendi. Ülkemiz üzerinde oynanmak isteyen büyük oyunu görüyor. Bu oyunu gördükçe de insanlarımız Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’mize daha çok güveniyor” şeklinde konuştu.  

ESNAFIN “DİK DURUN” ÇAĞRISI

Bu sürecin kısa sürede atlatılacağına inandığını kaydeden İlçe Başkanı Karaca, “Samimiyetimle söylüyorum dolaştığımız esnaflarımız bu günlerde hükümetimizi, partimizi destekliyor; çünkü olayı biliyor, bunun nasıl cereyan ettiğini biliyor. Cumhurbaşkanımızın bununla ilgili ne kadar uğraştığını ve dik durduğunu biliyor. Biz esnaflara uğrayıp hal hatır sorduğumuzda herkes aynı şeyi söylüyor: ‘Durum belli, her şeyi biliyoruz, her şeyin farkındayız reisimiz dik dursun. Biz burada her türlü üzerimize düşeni yaparız” dedi.  

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.