Ak Parti Altındağ Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Berk İnan talihsiz kaza geçirdi

Ak Parti Altındağ Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Berk İnan talihsiz kaza geçirdi

AK Parti Altındağ Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Berk İnan, tatil dönüşü Burdur’da aracına giren bir arıyı çıkarmaya çalıştığı esnada talihsiz bir kaza yaptı. Kontrolden çıkarak şarampole devrilen araçtan genç başkan ile eşi yaralı kurtuldu.

AK Parti Altındağ Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Berk İnan ve eşi geçtiğimiz günlerde tatil dönüşü yolunda talihsiz bir kaza yaşadı. Burdur’un Çavdır ilçesi yakınlarında geçtiğimiz Pazar günü Gençlik Kolları Başkanı İnan’ın, kendi yönetimindeki otomobile giren bir arıyı çıkarmaya çalıştığı esnada araç kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kaza sonrası takla atan araçtan çevredekilerin ve ambulans ekiplerinin yardımıyla çıkarılan Mehmet Berke İnan ile eşi hemen Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İki gün yoğun bakımda kalan genç başkanın şu an sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Gençlik Kolları Başkanı İnan’ın eşinin ise taburcu olduğu kaydedildi.

YALNIZ BIRAKMADILAR 

01add0e4-bfac-4b58-8460-6a0062fe5304.jpg

AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, kaza haberini alır almaz Burdur’a giderek Gençlik Kolları Başkanı İnan ve eşini ziyaret edip geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Karaca, genç çalışma arkadaşının tüm sağlık işlemlerini yakından takip etti. AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da kazada yaralanan İnan’ı ve eşini hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.   

HER İKİSİNİN SAĞLIK DURUMU İYİ 

il-baskani,-ilce-baskani-ziyaret-etti.jpg

Mehmet Berk İnan ve eşinin sağlık durumuyla ilgili gazetemize bilgi veren AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, “Her iki evladımız da çok şükür iyi durumda. Gençlik Kolları Başkanımın yoğun bakımdan çıktı şu an rutin tedavisi sürüyor. Eşi ise taburcu oldu. Teşkilat olarak sağlık durumlarını sürekli yakından takip ediyoruz. Başkanımızın tedavisinin tamamlanmasının ardından onları Ankara’ya getireceğiz. AK Parti’mizin değerli yetkilileri bu zor günümüzde bizi yalnız bırakmadı. Buradan herkese teşekkür ediyorum. Büyük bir aile olduğumuza bir kez dahi şahit oldum” dedi. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.