Ajet bıktırdı: Rötarlı uçuşlara tepkiler büyüyor

Ajet bıktırdı: Rötarlı uçuşlara tepkiler büyüyor

Son günlerdeki istikrarsız sefer planlaması ile günleme oturan Türk Hava Yolları'na ait bölgesel havayolu şirketi Ajet’te kriz devam ediyor. Son olarak Kars-Ankara seferini yapan uçağının yaklaşık 2 saat rötar yapmasıyla yolcuları çileden çıkardı

Son dönemde yaşanan aksaklıklar ve yolcu mağduriyeti ile gündeme gelen Ajet krizi büyüyerek devam ediyor. Türk Hava Yolları’na ait bölgesel havayolu şirketi olan Ajet, son olarak Kars-Ankara seferini yapan uçağının yaklaşık 2 saat rötar yapması ile yolcuları çileden çıkardı. Uzun bir süre havaalanında bekletilen yolcular, yaklaşık 30 dakika da uçak içinde bekletildi. Seferde bulunan bir vatandaş, “Uçak biz gelmeden önce zaten rötar yaptı. Havaalanında da rötar yaptı. Biraz gecikmeli gelse de sonunda bindik fakat bu sefer de uçak içinde bekledik. Artık tepki almamak için farklı teknikler kullanıyorlar” dedi.

ozgun-foto.jpg

RÖTAR GARANTİ

Kars-Ankara seferinde bulunan bir vatandaş, “Uçak biz gelmeden önce zaten rötar yaptı. İlk uçuş saati 13.45’ten 13.55’e alınmıştı. Havaalanına gelince gördük ki uçuşumuz 1 saat daha ertelenerek 14.55’e alınmış. Uçak biraz gecikmeli gelse de sonunda bindik dedik bu sefer de uçak içinde bekledik. Uçak içinde yaklaşık yarım saat ne olduğunu bilmeden bekledik. Kimse bir şey de demiyor. Artık tepki almamak için farklı teknikler kullanıyorlar. Uçağın kalkması 15.55’i buldu” dedi.

asfs.jpg

VATANDAŞLAR MAĞDUR OLUYOR

Ajet Havayolları'nda son zamanlarda sıkça yaşanan rötar ve uçuş iptalleri, yolcuların büyük tepkisine neden oluyor. Tatil planları, iş seyahatleri ve önemli randevularına yetişmek isteyen vatandaşlar, sürekli yaşanan gecikmeler ve iptaller yüzünden mağduriyet yaşıyor.

Yolcular Ajet Havayolları'nın duruma acilen çözüm bulmasını ve daha güvenilir hizmet sunmasını talep ediyor. Şirket yetkililerinden henüz tatmin edici bir açıklama gelmezken, mağdur olan yolcular sosyal medyada tepkilerini dile getiriyor.

ajjet.jpg

ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Yaşanan aksaklıklar nedeniyle oldukça tepki çeken Ajet’e sosyal medyadan eleştiri yağmaya devam ediyor.

Mağduriyet yaşayan bazı vatandaşların tepkisi ise şöyle:

-“Anadolu Jet - Ajet geçişine dair belirsizliklerin bir an önce çözülmesi ya da en azından açıklamalar yapılması lazım.”

-“ Ajet'ten aldığım 1.05 Antalya uçağı önce 1 saat, sonra bir defa daha ertelendi. 3. Ertelemenin saati bildirilmeyince ısrarla konuşacak birini talep etti bazı yolcular, o sayede görevliler gelebildi. Ertesi gün 15.00'e ertelendiğini söylediler. Ancak ısrar sonucu 8.50'ye uçuş yönlendirildi ancak o da gecikiyor son duruma göre. Tatilimin bir günü erimesi yanında yorgunluk da cabası.”

Kaynak:İlk Sayfa gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.