Aile ve Gençlik Fonu'na Başvuran Çiftlerin Sayısı 50 Bin 944’e Ulaştı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türk Kızılay Bayburt Şubesinin yeni hizmet binasının açılışında önemli açıklamalarda bulundu.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türk Kızılay Bayburt Şubesinin yeni hizmet binasının açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Göktaş, Türkiye genelinde Aile ve Gençlik Fonu'na başvuran genç çiftlerin sayısının 50 bin 944 olduğunu duyurdu.
Göktaş, açılış konuşmasında Türk Kızılay’ın zor zamanlarda milletin yanında olduğunu ve afetlerde, savaş bölgelerinde, dünya genelindeki insani krizlerde önemli görevler üstlendiğini vurguladı. Yeni hizmet binasının Bayburt’a katkı sağlayarak toplumsal dayanışmayı güçlendireceğini söyledi.
Bayburt’a 30,8 milyar liralık yatırım yapıldığını belirten Göktaş, 1,3 milyar liralık kısmının ise aile ve sosyal hizmetler alanındaki destekler olduğunu kaydetti. Bakan, 2025 Aile Yılı’nda aile değerlerini koruyarak sosyal destek projeleri ile genç nüfusun ve kadınların güçlendirilmesi adına yeni projelere imza atacaklarını söyledi.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.