Aile hekimleri fidan dikti

Aile hekimleri fidan dikti

Keçiören'de Dünya Astım Günü etkinlikleri kapsamında Başkent'te görev yapan aile hekimlerine "Çocuklarda ve Yetişkinlerde Astım” konulu panel düzenlendi. Panel sonrasında aile hekimleri fidan dikiminde bulundu.

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı organizasyonunda Türk Toraks Derneği ve Alerji İmmünoloji Derneği işbirliği ile Dünya Astım Günü etkinlikleri kapsamında çeşitli etkinliklere imza attı. İl genelindeki görevli aile hekimlerine Keçiören Kaymakamlığı’nda  “Çocuklarda ve Yetişkinlerde Astım” konulu panel düzenlendi.

KEÇİÖREN'DE DÜZENLENDİ

Keçiören'de düzenlenen panele Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Kucur, Prof. Dr Ali Fuat Kalyoncu, Prof. Dr. İpek Kıvılcım Oğuzülgen, Doç. Dr. Ömür Aydın, Doç. Dr. Ersoy Civelek ve çok sayıda davetli katıldı. Programda astım ile ilgili bilgilendirici konuşmalar yapıldı. Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Adem Kucur tarafından konuşmacılara günün anısına mavi ladin fidanı hediye edildi.Panele katılan aile hekimlerine ise polensiz çam fidanları ve 'astımla yaşam' kitapçığı hediye edildi.
Panelin ardından Keçiören Kamil Ocak 2 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’ne fidan dikildi. Fidan dikiminin ardından etkinlik sona erdi. 

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.