Ahmet Karaca: Çalmadık kapı bırakmayacağız

Ahmet Karaca: Çalmadık kapı bırakmayacağız

Gazetemize konuşan AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, Altındağ’da 110 binin üzerinde konut olduğunu, yaklaşık 80 binini ziyaret ettiklerini söyledi.

AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, Ak Parti Altındağ İlçe Teşkilatının çok güçlü bir ekip olduğunu, çalmadık kapı bırakmadıklarını söyledi.

Karaca, Altındağ’da 110 binin üzerinde konut olduğunu, yaklaşık 80 binini gezdiklerini belirterek, “Çalmadık kapı bırakmadık. Gençlik kollarımız ve kadın kollarımız ev ziyaretlerine sürekli devam ediyor. Teşkilatımız sahada hep hazırdı. Bundan dolayı belediye başkan adayımızı halkla buluşturmak zor olmadı. Halkta Asım Balcı’ya büyük bir teveccüh var. Çok güzel projelerimiz var. Bir an önce çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyoruz. Hem Ankara hem Altındağ çok iyi hizmet alacak” dedi.

ASIM BALCI’YA BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR

Ahmet Karaca yaklaşık 50 gündür AK Parti Altındağ Belediye Başkan Adayı Asım Balcı ile sahada olduklarını söyleyerek,  “Teşkilatımız sahada hep hazırdı. Bundan dolayı belediye başkan adayımızı halkla buluşturmak zor olmadı. Halkta adayımıza karşı büyük bir teveccüh var. Altındağ için yapılması gereken projeler vardı. Adayımız halkın içine çıkarak daha önceleri bu projeleri hazırlamış. Büyükşehir belediye başkan adayımız Mehmet Özhaseki ile birlikte Altındağ’a yapılması gerekenler konusunda hazırlıklar yapmışlar ve bu güzel projeleri ortaya koymuşlar” diye konuştu.

dsc_0212.jpg110 BİN KONUT VAR, ÇALMADIK KAPI BIRAKMADIK

Altındağ ilçe teşkilatının çok güçlü bir ekip olduğunu bu sayede de Altındağ’ın bütün noktalarına hâkim olduklarını kaydeden Karaca, “Altındağ’ın bütün noktalarına hâkimiz. Nerede kim yaşar, ne ihtiyaçları var hepsini biliyoruz. Çalmadık kapı bırakmadık. 110 binin üzerinde konut var, yaklaşık 80 binini gezdik. Diğer kısmını da daha önceden gezmiştik. Altındağ’da çalmadık kapı bırakmadık. Gençlik kollarımız ve kadın kollarımız ev ziyaretlerine sürekli devam ediyor” dedi.

MECLİS ÜYELERİNİN YÜZDE 90’I TEŞKİLATLARDAN

“Hiçbir zaman için tamam demiyoruz. Her zaman en iyisini yapmak için çalışıyoruz” diyen Karaca sözlerini şöyle sürdürdü, “200 yakın meclis üyesi aday adayı başvurusu vardı. 37 kontenjan vardı ve listemizi verdik. Bu listedeki kişilerin hepsi deneyimli kişilerden oluşuyor. Yüzde 90’ı teşkilatların içinden gelmiş arkadaşlarımız. Güzel bir ekip olduk. Çok güzel projelerimiz var. Bir an önce çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyoruz”

ÖZHASEKİ, TÜM İLÇELERLE YAKINDAN İLGİLENİYOR

“Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Özhaseki tüm ilçelerle çok yakında ilgileniyor. Bu konuda çok hassas. Ankara’ya çok iyi hizmetler verecek. Projeler çok iyi. Hem Ankara hem Altındağ çok iyi hizmet alacak.  Artık Altındağ’ımıza metro ağı kurulacak. Bu metro ağının Altındağ’a gelmesi demek buradan diğer beldelere gidecek demektir. AK Parti’nin söz verip de yapamadığı hiç bir şey olmadı. Cumhurbaşkanımız halkın yaşam standartlarını yükseltecek bütün projelere imzasını atmıştır.”

dsc_0208-001.jpgTİRYAKİ’NİN BÜYÜK EMEĞİ VAR

Mevcut belediye başkanı Veysel Tiryaki’nin Altındağ üzerinde büyük bir emeği olduğunu da hatırlatan Karaca, kalan eksiklikleri de Balcı’nın gidereceğini söyledi. Altındağ’ın her şeyi ile önemli bir ilçe olacağını, Altındağ’ın her zaman Cumhurbaşkanının ve AK Parti’nin yanında olduklarını söyleyen Karaca, “Vatandaşlarımız artık daha bilinçli. Çalışan, emek veren herkesin farkındalar ve oylarını onlara göre veriyorlar” dedi.

Balcı’nın Ankara’yı çok iyi bilen ve tanıyan biri olduğuna dikkat çeken Karaca, “Balcı, Ankara’ya dokunmuş biri, bu yüzden büyük teveccüh var, tüm sivil toplum kuruluşları destekliyor. Halk desteğini esirgemiyor” ifadelerini kullandı.

HUZURLU BİR DÖNEME GİRECEĞİZ

Yerel seçimlerden sonra huzurlu bir döneme girileceğini söyleyen Karaca, “Ne genelde ne yerel de uzun biri süre seçim olmayacak. Huzurlu rahat bir döneme gireceğiz. Oluşan ekonomik sıkıntılar geçici. Emeklilikte yaşa takılanlar meselesi, geçmiş dönemlerde alınan kararların sonucu. Birçoğu 2000 yılından önce alınan kararların sonucu. Biz bunları vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Birçoğu da bunların farkında. Bunların sandığa olumsuz bir yönde yansıması olacağını düşünmüyoruz. Çünkü halk Recep Tayyip Erdoğan’a çok güveniyor”

BAZI ADAYLAR VAR 5 YILDA BİR HALKIN KARŞISINA ÇIKIYOR

“Bazı adaylar var 5 yılda bir halkın karşısına çıkıyor, seçimi kaybediyor 5 yıl boyunca ortada gözükmüyor. Ne bir esnaf ziyareti, ne bir huzurevi ziyareti, ne bir şehit ve gazi aile ziyareti hiç bir şey yok. Sadece 5 yılda bir ortaya çıkıp oy istiyorlar. Ama Özhaseki ve Balcı sürekli sahada aktif bir şekilde çalışıyor. Hep içimizdeler. Bu yüzden anlatacak başarılı çok işleri var. Diğerlerinin anlatacak neyi var?  İnsanlarımız bunların hepsinin farkında. Bu bizim için çok önemli” diyerek sözlerini noktaladı.

Emrah Özcan / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.