Aday gösterilmeyince BBP'ye geçti

Aday gösterilmeyince BBP'ye geçti

Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy, AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmeyince partisinden istifa ederek BBP’den aday oldu. 

Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy, AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmeyince partisinden istifa ederek BBP’den aday oldu. 

AK Parti’nin 31 Mart seçimlerinde yeniden aday göstermediği Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy, partisinden istifa ederek Büyük Birlik Partisi’ne (BBP) geçti. Başkan Ulusoy, önümüzdeki yerel seçimlerde BBP’den aday olacağını açıklayarak, ilçede kendisine büyük bir desteğin olduğunu kaydetti.  AK Parti İlçe Teşkilatı’nın da partilerinden istifa ederek kendisini destekleyeceğini duyuran Başkan Ulusoy, “AK Parti İlçe Teşkilatımız istifa etmiştir ve bizimle yürümeye devam edecektir. AK Partili hemşerilerimizle birlikte MHP’li, CHP’li diğer partilerden tüm hemşerilerimizle birlikte başka bir yola çıkıyoruz. Bu yolda da ortayı Büyük Birlik Partisi ile bulduk” dedi.

49899009_2616916705295105_8115932870112968704_n.jpg

“CUMHURBAŞKANI’NI YANLIŞ BİLGİLENDİRDİLER”

İlçede geniş bir katılımla BBP’den aday olduğunu açıklayan Başkan Ulusoy’a eski AK Parti İlçe Başkanı Ümit Çiğdem, Esnaf Odası Başkanı Ahmet Dalkıran, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakoç, Belediye Meclis Üyeleri, belediye personeli ve çok sayıda mahalle muhtarları destek verdi. Ulusoy, belediye binasında yaptığı basın toplantısında, adaylığı konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanlış bilgilendirildiğini savunarak, ”Beni en çok üzen iddialardan bir tanesi muhtarlarımızın bizleri istemediği yönünde oldu. Bu yanlış bilgilerle Cumhurbaşkanımızı bilgilendirdiler. Ve sizler de takdir edersiniz ki yanlış bilgilerle doğru kararlar alınamaz. Halka yukarıdan baktığımız, halkımızın bizleri istemediği teşkilatımızın bizleri istemediği yönünde çeşitli dedikodular var. Çeşitli dedikodularla süreç bu noktaya kadar geldi. Aday arkadaşımızın açıklanması ile birlikte AK Parti İlçe Teşkilatımız istifa etmiştir ve bizimle yürümeye devam edecektir. Bu dedikoduyu da bu şekilde bertaraf ettik. Muhtarlarımızın yanımızda olmadığı iddiasıyla ilgili ise şu an yanımda 50’ye yakın muhtar var. Sadece bugünkü görüntü dahi bu yalanı da bertaraf etmiştir” dedi.

50474553_2616921128627996_1521496919136796672_n.jpg

KALECİK’İN HUKUKUNU ÇİĞNETMEM

Adaylık teklifinin BBP’den geldiğini belirten Başkan Ulusoy, “Büyük Birlik Partisi’nin şahsıma yapmış olduğu teklifi kabul etmiş bulunmaktayım. Haklı olduğumuzu biliyoruz, sınırsız bir imanla da Hakka sığınıyoruz. İnşallah çıkmış olduğumuz bu yol Kalecik İlçemiz için hayırlı olacaktır. Bu noktaya Cumhurbaşkanı’mızın açtığı yolda ve AK Parti’mizin verdiği destekle geldik. Eğer bugün Kalecik’te Filiz Ulusoy bağımsız da olsa seçime girsin nidaları yükseliyorsa ben buraya AK Parti’yle geldiğimi hiç unutmam. Eğer bugüne kadar ki verilmiş olan bilgiler doğru olmuş olsaydı çok sevdiğim Sayın Cumhurbaşkanı’mızın bu kararına boyun eğer ve süreci bırakırdık. Gerek çok sevdiğimiz memleketimiz Kalecik’in hukuku, gerekse Cumhurbaşkanı’mızın hukuku bizim için kutsal değerlerdir. Bu hukuku çiğnetmeyiz” diye konuştu.   


OSMAN AKDOĞAN\ HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.