Açıkta duran kablolara vatandaş ÖNLEMİ

Açıkta duran kablolara vatandaş ÖNLEMİ

Sinyalizasyon kablolarının açıkta bulunmasından rahatsız olan çevredeki vatandaşlar kendince bir önlem alarak asfalt parçasını kapak olarak kullandılar.

Duyarlı vatandaşlar sokaklardaki tehlikeli durumlara karşı kendi önlemini kendisi alıyor. Teknik ekiplerce ihmal edilen trafik sinyalizasyon çukurlarının görüntüsü insanları rahatsız ediyor. İsmet İnönü Bulvarı üzerindeki kavşak noktasındaki trafik sinyalizasyon çukuru açıkta bulunuyor. Sinyalizasyon kablolarıyla dolu olan çukurun görüntüsü çevredeki vatandaşları rahatsız etti.

Civardaki bir vatandaş, kabloların bulunduğu çukur alanı çevreden bulduğu bir asfalt parçasıyla kapattı. Günlerdir açıkta durduğu için tehlikeye yol açabileceğini belirten kişi yoldan kopmuş olan bir asfalt parçasıyla kapatarak önlem aldığını söyledi. Normalde sinyalizasyon çukurlarının özel bir kapakla kapatıldığını anlatan vatandaş buranın açıkta bulunmasının tuhaf olduğunu belirtti. Birisi düşüp sakatlanmasın diye böyle bir yönteme başvurduğunu belirten vatandaşın önlemi görenlerin takdirini topladı. 


HAKAN ŞAHİN / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.